Liderina / Shutterstock.com

Deze vrouw ging zonder make-up naar kantoor en nu denkt iedereen dat ze doodgaat

‘Ga anders even zitten, haal ik een glas water’

De 27-jarige Carolien uit Amsterdam is vanochtend zonder make-up op haar werk verschenen en dat is niet onopgemerkt gebleven. “Ga anders even zitten, haal ik een glas water”, aldus een bezorgde collega.

In de pantry spreken collega’s bewonderend over de social media-redacteur. “Echt heel sterk van haar dat ze gewoon komt. Ik zou nu al mijn tijd doorbrengen met dierbaren, maar zij heeft echt hart voor de zaak. Jammer dat ze doodgaat.”

Later op de middag staat manager Bob met betraande ogen aan haar bureau. “Als het niet gaat, moet je lekker naar huis gaan hoor Carolien. We redden het hier wel. Ik wil trouwens nog tegen je zeggen dat ik je altijd heel erg heb gewaardeerd. Sorry nog van die keer dat ik mijn lul op je toetsenbord had gelegd.”

Dan loopt manager Bob naar collega Nina en zegt: “Toch echt jammer dat Carolien terminaal is, heeft ze jou dat ooit verteld? Ze had best wel potentie. Maar nu ik je toch spreek, heb jij misschien interesse in een functie als social media-redacteur?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *