Shutterstock / Studio Speld

Liza liet ‘per ongeluk’ haar gezicht bij haar date liggen

‘Zo weet ik zeker dat hij nog eens aan me denkt’

Liza heeft in het verleden vaak meegemaakt dat jongens na een date niets meer van zich lieten horen. Om er zeker van te zijn dat ze haar meest recente date weer zou zien, ‘vergat’ Liza daarom haar gezicht in zijn bed.

“Mijn moeder adviseerde me altijd al om een kettinkje of een oorbel te laten liggen. Dan denkt ie weer aan je en heb je een reden om hem weer te zien”, zegt Liza. “Dat is leuk en aardig, maar een kettinkje kan achter het nachtkastje vallen, of erger: hij kan denken dat het van iemand anders is. Met mijn gezicht is dat risico minder groot.”

De date is inmiddels drie weken geleden en Liza’s date heeft haar nog steeds niet gevraagd haar gezicht op te komen halen. “Achteraf gezien was het misschien niet zo slim. Eigenlijk wil ik nu wel weer met andere jongens gaan daten, maar dat is lastig zonder gezicht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is al eens eerder geprobeerd.
Werkt niet.

In Turijn hebben ze ook zo iets en hoewel het voor een hoop mensen een geheugensteuntje is, heeft die gast zich er nooit meer laten zien.

Reageer
gravatar

V.w.b. de Lijkwade van Turijn, 6 weken ná de afdruk is deze gast gesignaleerd in Galilea, waar toen de Heilige Geest werd uitgestrooid over een groepje fanatieke aanhangers. Maar inderdaad: sindsdien Taal noch Teken.

gravatar

Trouwens Hek, de Goot. Gothisch of Gothic okay. Maar van welke tak: Oost-Gooth, West-Gooth of Dakgoot? Immers: Genus Proximus; differentia Specifica.

gravatar

Quatsch, natuurlijk heeft Liza haar gezicht niet bij een one night stand laten liggen. het heeft geeft alleen een make-up afdruk van haar gezicht weer in de houding waarin zij de coïtus heeft moeten doorstaan. Dat past goed bij de modus operandus van de troglodiet naast haar. Advies aan Liza, verwijder voortaan eerste alle make-up, maar misschien is dan gelijk ook het libido van jouw tijdelijke bedgenoot bekoeld.

Reageer