ESB Professional / Shutterstock

Middelbareschooladvies Frank: 2 jaar gymnasium en dan wietverslaafd overstappen naar havo

De 11-jarige Frank heeft gisteren eindelijk zijn langverwachte middelbareschooladvies gekregen. Zijn juf Kim raadt hem aan te beginnen op gymnasium en dan na twee jaar wietverslaafd over te stappen op havo.

“Met jouw intelligentie en aanleg om je eigen potentie om zeep te helpen zou ik naar het gymnasium gaan, waar je na twee jaar vanaf wordt gestuurd omdat je een 3 gemiddeld hebt voor Grieks. Vervolgens ga je naar de havo op een andere school waar je je verontwaardigd en stoned in de schoolbanken afvraagt waarom je dit in godsnaam moet leren. Ik adviseer je dan ook om steeds meer te spijbelen waardoor je nog een keer of twee blijft zitten. Dankzij peperdure bijlessen heb jij binnen 6 jaar je vmbo-t. Dat garandeer ik je.”

Frank heeft zich inmiddels ingeschreven bij het Caligula Gymnasium, Het John Ewbank Lyceum, het Luzac in Hilversum, Het Mondriaan College, Het Luzac in Zwolle en het ROC in Den Haag.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

je bedoelt dat je het volk laat kiezen welke keuze ze maken en als het misgaat geef je het volk de schuld dat ze verkeerd gekozen hebben?

gravatar

Waarom zou Frank wachten met drugs tot hij in de tweede klas van het Caligula Gymnasium zit? Op het schoolplein zijn Ria-Valkbasisschool worden ze al aangeboden.

Reageer
gravatar

het varen van alle hoop gebeurt wanneer je PVV stemt. Zelf blijf ik stemmen op de heer Roemer. Hij staat niet op de stemlijst, dus ik moet zijn naam er altijd bijzetten. Die man wordt zo tegengewerkt terwijl het onvermijdelijk is dat deze man de wereld zal veranderen