Wouter van Vliet / EuroVisionary

Hier een zeer positief stuk over Waylon de Geweldige zodat ie ons niet gaat boycotten

Is Johnny Cash uit de dood herrezen?

Waylon de Geweldige heeft gisteren met een fantastische inzending de finale van het Songfestival gehaald. De beste zanger van Nederland oversteeg zijn toch al sublieme zelf met het helemaal door hemzelf geschreven topnummer Outlaw In ‘Em.

Niet voor het eerst gaf Waylon blijk van het genie dat hij is. Is Johnny Cash uit de dood herrezen? Zijn Frank Sinatra en Sting gemuteerd tot één zanger? Nee laten we het anders stellen: Als The Beatles en Elvis een liefdesbaby zouden krijgen dan was het Waylon, maar dan met de muzikale kwaliteiten van Mozart. Wat is de overtreffende trap van virtuoos? Waylon.

Voor mensen die het nummer nog niet gehoord hebben: Het beste gedeelte is tussen 0.00 – 3.03. Dat is het hele nummer. Gouden strot, moet iedereen achter de buis instemmend naar elkaar gemompeld hebben.

We moeten het ook nog even hebben over zijn hoed. Dat was de mooiste hoed van alle hoeden in de hele wereld. En wat een fashion-statement: een panterprint. Hij heeft zijn gitaar tot in de puntjes uitgedacht, door de mooiste letters van het universum op de gitaarband te zetten: Waylon. In een countryfont. Wie bedenkt het? Het brein van Waylon.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch verdacht dat het vorige, veel leukere, stuk niet makkelijk meer te vinden is.

ZELFCENSUUR!!

Maar het internet vergeet niet.

Bookmakers: “Waylon kansloos”

Als we de bookmakers moeten geloven, is Waylon kansloos. De gokkantoren zijn het er allemaal over eens dat de zanger een natte wind is.

“Serieus, wat een stakker”, zegt Roy Street van Unibet, als hij hoort over de ruzie van Waylon met het Algemeen Dagblad en de Telegraaf. Ook Michael Singleton van Bet365 schat de zanger laag in: “Een ontzettende treurwilg.”

https://speld.nl/2018/05/08/bookmakers-waylon-kansloos/

Reageer
gravatar

Ik word zo moe van al die mensen die met veel misbaar zogenaamd op trommels slaan, of gitaar spelen.

En hebben de Zoeloes nou gewonnen en is de Weellon in de kookpot belandt?

Dan miste ik een oeleboele-dansje rond de kookpot.

Reageer
gravatar

Je moet met je tijd meegaan.
Met iPhone en de ontwikkelingen van microchip technologie zijn kleinere hersenen een uitkomst.
Bovendien, een nieuwe functie in Gmail vult automatisch woorden en zinsdelen aan bij het schrijven van nieuwe e-mails, zodat je zelf niet hoeft te denken. Ook daarom hebben steeds kleinere hersenen de toekomst. Ga zo maar door.

gravatar

Cash, Sting, Elvis, allemaal leuk hoor. Maar waarom Waylon niet vergelijken met de overtreffende trap daarvan? Waarom wordt Kane in deze verder zeer eerlijke recensie niet genoemd? Gemiste kans…

Reageer
gravatar

Ik zie in ieder detail de hele wereld en ik zal aan de hand daarvan de wereld uitleggen. Dan zal men beter begrijpen wat hypocrisie is, een term die tot nog toe nogal los wordt gebruikt.

Reageer
gravatar

Hoe? Nou, gewoon door De Speld op één lijn te stellen met het AD en De Telegraaf. Als je eenmaal de slag te pakken hebt wat boycotten betreft; dan moet je gewoon dóórgaan. kijk maar naar de gedroomde koning van Het Wilde Westen: DJ Trump. Met zijn spraakmakende boycots van TIPP, NAFTA, de EU, China, Iran en Rusland. Wie volgt?

gravatar

Wat een geweldige song. Kan dat vervelende Wilhelmus niet vervangen worden door dit geniale lied? We zouden wereldwijd succes hebben als ze dit spelen bij een staatsbezoek. Waylon for President.

Reageer
gravatar

Ja, samen met dat Almelose meisje ooit op de valreep verslagen voor de hoofdprijs door een als nicht verklede neef die -om politiek correcte redenen- wel moest winnen. Even spraakmakend, maar daarna NOOIT meer iets van gehoord. Nee, dan Waylon, onze Hope des Vaderlands op Eurovisie Songfestivals.

gravatar

Volgend jaar mag jij, Dootje van me. Je bent een prachtmens dat je ondanks alle ellende nog complimenten aan anderen uitdeelt.

gravatar

Maarre wat de redactie weer eens vergeet is dat de echte deskundige wat muziek en het Eurosongfestival van Nederland prof. dr. ir. Bert Bokhoven is. Dat de driedubbele ontkenning van Waylon opnieuw die dekselse Bert Bokhoven is. Wat de redactie de laatste tijden bezield om als muziekdeskundige niet prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd publiek spreker en trendlistener) maar een zeer beneden de maat zgn muzikant op te voeren in de Speld is mij een raadsel. Redactie waar het ook over gaat hét goede antwoord geeft altijd Bokhoven, Bokhoven en nogmaals driewerf Bert Bokhoven! Straks zeggen wij (en velen met ons) ons abonnement nog op, u bent nu echt gewaarschuwd!!