Shutterstock/Door Jacob Lund

Doe de Speld Studiewijzer en weet welke opleiding bij jou past (of had gepast)!

Ben jij er nog niet uit welke studie je moet gaan volgen? Of wil je weten welke studie eigenlijk bij jou had gepast? Doe dan nu de Studiewijzer van De Speld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die ene vraag was niet eerlijk! Ik ben dol op doucheputjes schoonmaken en laat me dat klusje echt niet uit handen nemen door een huisgenoot maar dat was geen optie. Ik zal het ‘t LAKS haarfijn uitleggen dat er ook mensen zoals ik zijn!

Reageer
gravatar

Niet eerlijk die ene vraag. Ik ben dol op doucheputjes en wasbakken ontstoppen en laat me dat klusje niet graag uit handen nemen. Maar dat was geen optie! Dat zal ik het LAKS wel eens haarfijn uitleggen dat er ook mensen zijn zoals ik!

Reageer
gravatar

Ik geloof niet meer in de enquêtes van De Speld. In de vorige werd beweerd dat ik een Amsterdamse local ben. En nu wordt ik naar Utrecht verwezen.

Ik ben een ?Hagenees? en daar ben ik trots op.

Corrie.

Reageer