Sportsokken en windjacks: waar komt de toerist vandaan?

Fashion quiz

[WpProQuiz 9]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zou wel makkelijk zijn als Amsterdamse toeristen en zij die vgl. modieus willen reizen Amsterdenim gaan dragen. Dan herkent men van Praag tot Maaskantje de verfijnde A’damse local (en hen die vgl. modieus zijn). Kent u die petjes met dat groen, rood en zwart? Die stijl! Mooi! Amsterdenim! Mooi!

Reageer
gravatar

Benjamin Creme heeft in een pleidooi voor vergiffenis gezegd dat een van de apostelen de soldaat een oor afsneed die Jezus arresteerde, en dat Jezus toen onder invloed van Maitreya zei dat ‘wie het zwaard gebruikt door het zwaard vergaat’. Het gaat erom wie het zegt. Het was dus karma dat Jezus werd vermoord. Hij heeft ook gezegd dat de meesters naar het individu kijken als op een plat vlak geprojecteerd. Zeg dat wel. Een plat vlak. Van Gogh heeft als protest tegen de hypocrisie zijn eigen oor afgesneden. Als je in Nederland voor een fascist als Lex Gaal aan de mensa van de Universiteit van Amsterdam met zijn kliek van Surinaamse hielenlikkers, hoerenlopers en andere NSB’ers moet vertrekken is de indirecte schade voor de wereld wel wat zwaarder. Wel heeft Benjamin Creme gezegd dat de schade van moord op een ingewijde veel groter is voor de wereld, waar hij trouwens zelf aan medeplichtig is geworden als toeschouwer. Derhalve voorspel ik dat het Nederlandse volk geheel uitgeroeid wordt.

Reageer
gravatar

Share publiceert alleen wonderbaarlijke genezingen en reddingen, niet de sabotage, vervloekingen en pogingen tot moord die men te danken heeft aan de onderwijzeressen, verpleegsters, familie en kennissen van de profeet. Dan is het altijd begoocheling.

gravatar

Ik kwam ook eens Maitreya tegen op een mistige ochtend. Vaak verschijnt Maitreya of Jezus in een vermomming om iets duidelijk te maken had ik gelezen, bijvoorbeeld hij vraagt om een paar cent als je een gierige kant hebt. Het was vlak in de buurt waar al die zwervers een kop soep kregen bij Youth With a Mission in Amsterdam. Hij vroeg om een euro. Omdat ik wist dat het Maitreya was die toch alles al heeft gaf ik hem niets. Sindsdien ben ik er helemaal mee gestopt om geld te geven.

gravatar

De hele buurt keek stiekem toe vanachter de gordijnen.
Toen ik niets gaf zijn ze mij als zwerver gaan behandelen.
Al die stomme academici, namaakhippies en halvegaren die naar de rosse buurt gaan om Maria Magdalena te helpen met welk doel ook.

gravatar

Share schiep te hoge verwachtingen die niet uitkomen, dat is crimineel, het schept een verantwoordelijkheid die je niet af kunt wentelen op die verwachtingen door ze als een illusie te kenmerken. Natuurlijk is het de media die zo belangrijk zijn die hen kwetsbaar maakt, speciaal die in Engeland, BBC, die meer bewijzen wilde van Maitreya op het vlak van de patjepeeër. We zijn hoe Engeland er nu uitziet. Empirisme (Empire). It sucks. Natuurlijk zijn het ook de betweters die ageren bij de gratie van zeer beperkte kennis die nu tot in het absurde hun stellingen verdedigen.

gravatar

Je hebt een hondenkarretje en een hondenkarretje. Vroeger trok de hond het karretje, nu is het karretje aanhanger aan een fiets en wordt de hond zelf getrokken.