Memo over dividendbelasting gelekt

Lees hier het document

Er is veel te doen over de memo over de dividendbelasting die minister van Wiebes als staatssecretaris kreeg tijdens de formatieonderhandelingen. De Speld kreeg de documenten in handen, dankzij een anonieme tipper bij de afdeling schoolartikelen van de HEMA. Vanwege de vertrouwelijke informatie in de documenten hebben we delen onleesbaar gemaakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou, het kabinet is het memo van de salafistische financiering van ‘Nederlandse’ moskeeën vergeten. Maar meneer Wilders van de PVV niet. De goede man wist dat al en waarschuwt er al jaren voor.

Memo-gate wordt steeds groter.

Corrie.

gravatar

Beste Geert,

Ik moet je tegenspreken. Je weet heel goed dat VVD’ers voor, tijdens, gedurende, onder en na bijeenkomsten spraakwater drinken. Dat bestaat uit gerenommeerde wijnen en een keur aan uitgelezen soorten cognac en malt-whisky’s. En natuurlijk na afloop genieten van een goede Cubaan in de besloten VVD-sociëteit.

gravatar

Hela! Do Do-Geert,

het is niet fris om een hele batterij aan avatars van andere gebruikers je schaamteloos toe te eigenen, en die dan te gebruiken om anderen (mij) de maat te nemen.

Wellicht heb je even tijd om even terug te bladeren in de recente geschiedenis om je -eigen- gedragsregel eens rustig te bestuderen. ?
https://speld.nl/2018/04/21/shell-gaat-groener-imago-creeren-door-vaker-het-woord-bio-te-zeggen/ – met correctie van andere gebruiker

In jouw taal:

~Geneesheer chgenees uself!~