Stijladvies: ‘Een korte broek kan prima mannen, mits je ook een panty draagt’

Benen zijn vroeg in het seizoen nog erg wit

Nu de eerste landelijke zomerdagen er weken eerder zijn dan normaal, rijst ook weer de vraag over de korte broek op kantoor. Kun je die als moderne man nu wel of niet aan naar je werk?

Onze etiquettespecialist brengt verheldering in de discussie over het veelbesproken kledingstuk: “Een korte broek kan prima mannen, mits je ook een panty draagt.” Ze legt uit dat de benen nog erg wit zijn, omdat het nog vroeg in het seizoen is. “En erg representatief zijn die melkflessen natuurlijk niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En slippers!
Slippers zijn helemaal de bom.

Maar dan wel teenslippers!
Want teenslippers gaan eerder stuk, en je weet zeker dat je er eigenlijk geen sokken in kunt dragen.

Koop je gewoon weer nieuwe.
Best wel tsjil.

Reageer
gravatar

Mooibroek,

En een van de zeven engelen die de zeven schalen hadden, kwam en sprak met mij en zei tegen mij: Kom, ik zal u het oordeel over de grote hoer laten zien, die aan vele wateren zit.

Reageer
gravatar

Het is de laatste tijd ál waterende Hoeren wat de klok slaat, Maitreya. My cup runneth over. En terzake van die zeven schaaldragende engelen, zijn die mannelijk, vrouwelijk of androgyn? Als vrouwvriendelijk fan heb ik geen belang bij vervolging door Engelen van de # Metoo beweging.

gravatar

Kort door de bocht.
Mooibroek een psycholoog zei eens nadat hij een vriendin had dat ik een vrouwenhater ben. Ik dacht toen dat hij een grapje maakte. Nee, hij studeerde aan de VU.
De auteur van Openbaring was zijn tijd vooruit, hij zag in het licht van gendergelijkheid dat aan het einde der tijden ook veel mannen hoer zullen zijn.