smiley toerist

Eerste ‘het is mij nu eigenlijk te warm’ verwacht in De Bilt

In De Bilt wordt morgen ‘het is mij nu eigenlijk te warm’ verwacht. Het zou de eerste landelijke ‘het is mij nu eigenlijk te warm’ van 2018 zijn.

In het oosten van het land kan het weer nog extremer worden. In Gelderland en Overijssel wordt donderdag misschien zelfs al de eerste ‘jullie doen maar, ik blijf vandaag lekker binnen’ gemeten. In Zeeland wordt het daarentegen de hele week gewoon ‘van mij mag het nog wel een graadje warmer’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Extra zonuren betekent meer glasbouw in Zeeland. Zon is geld. Ik zag trouwens vandaag dat Rajneesh (later Osho) wiens volgelingen geheel in plastic werden ingepakt om veilig te vrijen, springlevend is in Zeeland. Op een net opnieuw ongericht autoloos plein, is nu ook het laatste terras geheel ingepakt in plastic, hoewel geadverteerd wordt met frisse lucht en zonuren om klanten te trekken. Zo wordt de consument geheel beschermd.

Reageer
gravatar

Op terrassen was de glastuinbouw al eerder actueel. Ze worden tot op het strand toe geheel in glas ingepakt voor de kasplantjes.

gravatar

Dat ze in Zeeland van ikhebeenband.nl overal op ieder rustiek plekje onuitwisbare reclame moeten maken in stalen tafels met inscriptie en aanzitbankjes in betonnen bodems is een, maar waarom moeten ze dan ook nog scheef staan?

Reageer