In De Bilt wordt morgen ‘het is mij nu eigenlijk te warm’ verwacht. Het zou de eerste landelijke ‘het is mij nu eigenlijk te warm’ van 2018 zijn.
In het oosten van het land kan het weer nog extremer worden. In Gelderland en Overijssel wordt donderdag misschien zelfs al de eerste ‘jullie doen maar, ik blijf vandaag lekker binnen’ gemeten. In Zeeland wordt het daarentegen de hele week gewoon ‘van mij mag het nog wel een graadje warmer’.
95 procent van de mensheid ademt zwaar verontreinigde lucht. De boodschap van het mooie weer is dat straks iedereen stikt.
En Groen Links doet niks dankzij die fascist!
Extra zonuren betekent meer glasbouw in Zeeland. Zon is geld. Ik zag trouwens vandaag dat Rajneesh (later Osho) wiens volgelingen geheel in plastic werden ingepakt om veilig te vrijen, springlevend is in Zeeland. Op een net opnieuw ongericht autoloos plein, is nu ook het laatste terras geheel ingepakt in plastic, hoewel geadverteerd wordt met frisse lucht en zonuren om klanten te trekken. Zo wordt de consument geheel beschermd.
Op terrassen was de glastuinbouw al eerder actueel. Ze worden tot op het strand toe geheel in glas ingepakt voor de kasplantjes.
Ik heb ook altijd hard voor mijn geld gewerkt.
Nat kutje.
Dat ze in Zeeland van ikhebeenband.nl overal op ieder rustiek plekje onuitwisbare reclame moeten maken in stalen tafels met inscriptie en aanzitbankjes in betonnen bodems is een, maar waarom moeten ze dan ook nog scheef staan?
Morgen mijden we De Bilt als de pest.
Zijn er al diepte-interviews van onbekende mensen ergens aan een terras die een ?pilsje? drinken?
Corrie
Lieve Corrie,
Diepte-interviews doet een verslaggever in een zwembad. Zuip-vraaggesprekken houdt een interviewer aan een terras of in een kroeg. Verzuipberichten… nou ja, vul zelf maar in.
Rintin Tin Langneus,
(v)liegende verslaggever
Bij vijf van zulke dagen achter elkaar is er officieel sprake van een warmtegolf.
Ik verheug mij nu al op een weerdame op tevee in een niemendalletje met een zeer diep decolleté.
Daarom noemen wij het klerenweer.