PSV / Youtube

Lees hier het volledige programma van de huldiging van PSV

Vandaag wordt PSV gehuldigd als kampioen van Nederland. Lees hier het volledige programma:

Om 15h komt de bus van PSV aan bij de Amsterdam ArenA. De bus pikt daar de directie van Ajax op. Die hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het kampioenschap en mogen daarom meedelen in de feestvreugde.

Om 16h30 komen de spelers aan in Eindhoven. Ze zullen worden ontvangen door een menigte die ‘Eindhoven’ schreeuwt. Zo onthouden mensen in Brabant waar ze zijn.

Om 17h begint de triomftocht van het stadion naar het Stadhuisplein, waar Marco van Ginkel van de burgemeester een lauwerkrans uitgereikt krijgt. Om de feestvreugde nog wat te vergroten wordt Ajax-speler Donny van de Beek met een touw achter een strijdwagen door de stad getrokken.

Om 19h30 zal Phillip Cocu de toegestroomde menigte toespreken. Naar verwachting zal hij zeggen dat het voorbarig is om te spreken van het kampioenschap en dat het zaak is om het wedstrijd voor wedstrijd te bekijken. Volgende week Roda uit, daar ligt nu de focus.

Om 21h30 zullen de eerste fanatiekelingen een biertje opentrekken. Dat mag wel na zo’n succes, maar in Eindhoven zijn ze hier altijd heel voorzichtig mee.

Morgen: de wederopbouw van de binnenstad kan beginnen. Hopelijk wordt het dit keer wel iets moois.

29 augustus 2018 – 11 verkleumde PSV’ers verlaten met gebogen hoofd het half verlichte veld van een oostblokstadion in Wit-Rusland na een ontluisterende 1-0 nederlaag.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

U bent de tetter-‘muziek’ vegeten.

Dat hoort bij elke oer-Holandse huldiging van sporters.
Zoals in het hinniken-hoes tijdens de olympische spelen. Al zou men daar meer beschaving verwachten.

Rettettettettettet, Rettettettettettet.
BONK BONK BONK…

Laat die handjes zien!
Dubbel vrijheidsbeeld!!

Reageer
gravatar

Wat fijn om te lezen dat Ajax ervoor gezorgd heeft dat PSV kampioen is.
Ik vond het al zo raar te lezen dat Ajax opnieuw geen flikker te vertellen had.

Reageer
gravatar

17 april 2018, de driehoek: (burgemeester, hoofd oproerpolitie en dienstdoende commandant brandweer), gaat in beraad over de ontstane situatie waarin een ‘bevriend’ staatshoofd de recente voetbal opwinding heeft aangegrepen om een demonstratieve optocht van zijn onderdanen in Eindhoven te organiseren. Voor het gemeentehuis van Eindhoven eist een grote menigte -zwaaiend met rode en zwarte vlaggen- luidkeels de vrijlating, onmiddellijke beëindiging van de martelingen, eerherstel en hervatting van diens recht op uitkering van imam F.J, Na beëindiging van de vijandelijkheden zullen Gemeentehuis, stadion en uitgaanscentrum Stratumsend weer in de oorspronkelijke vorm worden herbouwd, zo belooft het Bevoegd Gezag.

Reageer
gravatar

Beste Maitreya,

Ik ken geen Franse kroeg (café, Red.) op Stratumseind (beruchte uitgaansstraat in Eindhoven, Red.) die “Acte de présence” heet.

Beste onderdaan Paulus,

Het geeft geen pas om Outsider (Buitenstaander, Red.) te berispen als u zelf de “r” vergeet in Stratumseind

gravatar

Lieve Corrie,

Dat ben ik wel een beetje met jou eens. Maar waar was jij zondagmiddag terwijl ADO op het nippertje van Twente won, terwijl wij een afspraak hadden in een Haagsch bosje?

Kusjes xxx
Do