Dotan reageert onder eigen naam op excuusvideo: ‘Je bent een prachtmens’

Zanger speelt nu open kaart

Dotan heeft op Facebook met lovende woorden gereageerd op de video waarin hij excuses aanbiedt voor het gebruik van nepprofielen. De zanger noemt zichzelf onder eigen naam een ‘prachtmens’.

“Zo puur en eerlijk deze excuses : ik ben echt onder de indruk. Je bent een prachtmens! Je hebt me geïnspireerd om geen spelletjes te spelen en gewoon als mezelf te reageren. Dus bij dezen : Dotan, ik hou van je!”, aldus Dotan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze hetze is typisch een staaltje van antisemitisme. Dotan is geboren in Jeruzalem en dat bevalt de ‘mainstream media’ niet. Die zijn op de hand van de Palestijnen. ?‍⚖️Mosje moet hangen.?‍⚖️

Zoals ik Dotan ken is het een schat van een jongen, een prachtmens en op zijn muziek kun je heel fijn lijndansen.

?Dotan, ik hou van je!?

Corrie.

Reageer
gravatar

Dotan, you’re right. If no one praises you, you must do it yourself.
In our country we see that people who frequently praise themselves become popular Dutch in the long run.

Vertaling door Polleke:

Dotan, je hebt gelijk. Als niemand je prijst moet je het zelf doen.
In ons land zien we dat mensen die veelvuldig zichzelf prijzen op den duur bekende Nederlanders worden.

Reageer
gravatar

Have people forgotten I can translate textes to all our native readers? My translations are the very best that no one else can. Then why do people translate their own textes?

This is a proper translation of the Dutch translation:
Dotan, you are equal. If no basket prices you, you must masturbate. In our land see we people that wholefilledly price themselves and on then expensive become like Patty Brard.

gravatar

Het is zo’n bescheiden zanger. En zo talentvol. Ik kan niet… ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen over zo’n prachtmens.

Reageer
gravatar

Ik blijf hem als beste artiest van de wereld, al zegt hij dat zelf, beschouwen. Hij is per slot van rekening mijn begaafde zoon, al zegt hij dat zelf. Dat hij reeds bij het eindexamen aan het Goois Lyceum heeft gefraudeerd, moet kunnen, want frauderen zit ‘m in het bloed, al zegt hij dat zelf. Ik begrijp daarom de heisa over mijn geliefde zoon niet, al zegt hij dat zelf. Zijn excuses lijken mij daarom niet gemeend, al zegt hij dat niet zelf