Shutterstock / vchal

Wow! Deze man had vannacht van 1:58 tot 3:01 seks met zijn vriendin

Sebastiaan Mierik is een beest in bed! Vannacht had hij van 1:58 tot maar liefst 3:01 seks met zijn vriendin. Een prestatie die hij naar eigen zeggen te danken heeft aan zijn goede conditie.

“Toen Janine en ik thuiskwamen van een feestje en we ons op elkaar stortten was het precies 1:58,” vertelt Sebastiaan. “Dat weet ik nog, omdat ik een paar seconden daarvoor nog op de wekkerradio naast ons bed had gekeken.”

Wat volgt is hete seks. “Ik moet toegeven dat ik niet doorhad dat ik al zo lang bezig was,” herinnert Mierik zich. Maar als hij toevallig opnieuw op de wekker kijkt, kan hij zijn ogen bijna niet geloven. “3:01! Meer dan een uur! Het enige wat ik kon denken is: waanzinnig! Ik dacht echt dat het korter was, maar Janine zag er al zo moe uit. Die had waarschijnlijk al twaalf orgasmes gehad en wachtte nog tot ik ook klaar was.” Als ervaren minnaar doet hij wat hem te doen staat en onmiddellijk daarna slaapt hij tevreden in.

De dag erna is Sebastiaan nog steeds enthousiast. “Het was fantastisch! Een van de beste nachten van mijn leven! Janine kan dat allemaal bevestigen, maar helaas heeft ze zich een half uur geleden in de badkamer opgesloten en ze kan me daar kennelijk niet horen. Dat komt vast omdat haar elektrische tandenborstel om een of andere reden meer geluid maakt dan normaal.”

Dit artikel verscheen eerder op Der Postillon


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Persoonlijk begrijp ik wat er mis ging, omdat ik laatst het zelfde had met een klein en schattig 18 jarig meisje op de 1ste date (de volgende dag was het politie en metoo). Hij was vergeten butplugs en vibrator te kopen. Toen ik voor de 64 minuten ging deed haar ass te veel pijn, je moet het langzaam opbouwen met butplugs en blijven stimuleren met de vibrator. Net als een kikker koken. Na dat je de 1ste butplug erin heb moet je vaginale seks hebben tot ze er gewend aan is. Dan kan je met je lul, daarna lul en butplug en uiteindelijk vuist erin. Langer dan 63 minuten is mogelijk

Reageer
gravatar

Ach Janine, accepteer dat hij een sukkel is. Op 28 oktober, wanneer de wintertijd weer in, gaat Sebastiaan een uurtje langer door met seksen om zijn target van drie minuten te halen.

Koop in de tussentijd een fijne vibrator en neem een account op Second Love.

Wandelen in de duinen bij Scheveningen is ook een uitstekend medicijn. ???

Corrie.

Reageer
gravatar

Arm kind. Na een uitputtende nacht en een dito overgeslagen ontbijt staat Janine al die hard geworden stukjes tussen d’r tanden uit te raggen. Stukjes, waarvan Sebas die ochtend nog geen benul had dat hij ze miste.

Reageer
gravatar

Autobahn.

En net nu is Puigdemont om 11.19 op de A7 in Duitsland vlak bij Schuby opgepakt met een Europees arrestatiebevel.
De Spanjaarden hadden ook van tevoren kunnen zeggen dat ze geen referendum willen.

Reageer
gravatar

Als de Inquisitie overbodig dreigt te worden, schept zij – zoals zo veel organisaties – wel weer haar eigen noodzaak.

ps. Dank voor reminder, ik heb het ganzen oeuvre van Kraftwerk er weer even door gehaald..

gravatar

Verwijderen van politieke tegenstanders onder een EU constitutie. De EU is met een machtsspel bezig.

Vervolging van Puidgemont en zijn partijleden is onverzoenbaar met een Spaans lidmaatschap van de EU. Dat vergeten de altijd naar Rusland wijzende vingers.

gravatar

Na de morsige kwajongensachtige interruptie van de verkiezingen in Catalonië door Spaanse militairen is de harde stellingname door Spanje bizar. Als Spanje zo snel afwist van corruptie wist het er al van en heeft het die evenzeer gebruikt zij het met een ander doel. De vervolging door Spanje van Puidgemont is derhalve een bekentenis, en als Puidgemont schuldig wordt bevonden een bewijs.

gravatar

De rol van buzz-killer ligt mij niet maar ik moet hier toch de bedprestatie van Sebastiaan in een nauwer kader (of: engere context) plaatsen.
Ten eerste had S. een half uur tevoren, (dus nog op het feestje) een (1) Viagra-pil van 100 milligram ingenomen en in de 63 minuten van de coïtus is er één rustpauze van 15 minuten geweest: volgens ANWB-advies: 3 kwartier rijen; 1 kwartier rust. Blijft over 48 minuten vrije expressie. Een keurige prestatie, maar zeker niet indrukwekkend op die leeftijd. Blijft de vraag of de “twaalf orgasmes van Janine” door Sebastiaan of door de tandenborstel werden gegenereerd.

gravatar

pfff, ik van 01:09 ‘s ochtends tot 18:30 ‘s avonds. Mijn geheim: zet de speeches van Emile Roemer als achtergrondgeluid aan en de rest gaat vanzelf!