YouTube: Forum voor Democatie

Baudet: ‘Tegenstanders maken mij verdacht door mij letterlijk te citeren’

'Mijn woorden worden bewust in de context gelaten'

Thierry Baudet is het zat dat mensen uitspraken die hij in het verleden heeft gedaan letterlijk herhalen. Volgens de FvD-voorman wordt hij door politieke tegenstanders alleen maar woord voor woord geciteerd omdat ze hem verdacht willen maken.

“Ze herhalen alleen maar dat ik een dominant en blank Europa wil omdat ze de suggestie willen wekken dat ik een dominant en blank Europa wil.” Volgens Baudet worden zijn woorden bewust in de context gelaten: “Als je de context bekijkt dan zie je dat ik waarschuw voor de homeopathische verdunning van het Nederlandse volk, ik rechts-extremistische complottheorieën over cultuurmarxisme verspreid en ik vijf uur dineer met een bekende Amerikaanse racist. Maar daar hoor je die politici nooit over. Of nou ja, daar hoor je ze wel over, maar dat is alleen om mij verdacht te maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm, hij volgt het goed voorbeeld van meneer Trump.

Nu moet hij nog de hele tijd ‘NEPNIEUWS!!’ roepen.

En dat journalisten het laagste van het laagste zijn.

En dat hijzelf de beste is die men ooit zal ontmoeten.
Op èlk gebied.

Hij is er nog niet, maar ik zie een stabiel genie in hem!

Reageer
gravatar

“Homeopathische verdunning van het Nederlandse volk” is een fout bij de transcriptie. Hij zei letterlijk: “homopathische verdunning van het Nederlandse volk.” Die ene letter maakt nogal verschil.
Daar homo’s doorgaans geen kinderen krijgen, begrijp ik de verdunning echter niet.

PS
Zoals bekend tonen homo’s die in de kast verblijven, zich als geen ander antihomo. Het is dus nog even afwachten met Thierry.

Reageer
gravatar

Allez Polleke, meent ge niet dat het lemma ‘homeo-patholgische verdunning van het Nederlandse volk’ inhoudelijk erg dicht in de buurt komt van het operationele begrip “ausradieren” uit de jaren 40-45?

gravatar

Neem dan rapper Damso die het WK-lied voor het nationale elftal van België zou schrijven. Dan zie je hoeveel eerlijker onze zuiderburen omgaan met hun medemens.

“Ik ga achteruit om je beter van achteren te pakken, slet.
Ik zit in de put als ik uit je reet kom
Ze pijpt niet zo goed, heeft geen diepe keel
Franse hip-hop, ik schiet op de tieten
Slet, hou je bek, voor de prijs van één geef ik je twee vingers
Hey, hoer, waar zijn we?
Ik neuk je als een hond ook al draag je een hoofddoek.”

Reageer
gravatar

Kechs? Ja gaaf: helemaal in de stijl; en woordkeus van Zaanse Boef(je). Of: hoe je als terrorist moeiteloos het Stockholm-syndroom kunt opleggen aan onze nationale hope des vaderlands (spes patriae)., ze vinden het nog vet gaaf ook. Ach, die multiculturele verrijking van onze cultuur …, in één woord: geweldig

gravatar

Daarom wou Buma natuurlijk het Wilhelmus erdoor voordat rapper Damso of Boef het nieuwe volkslied mag maken. Maar hoe dan ook, het zal in ieder geval een voetballied zijn.

gravatar

Ja, hoor! Echt weer typisch De Speld om Baudet belachelijk te maken door een totaal onovertrokken beeld van hem te schetsen met zijn letterlijke uitspraken!! #mediakartel Dat probeert hier voor belabberde journalistiek door te gaan terwijl overduidelijk is dat het om steengoeie satire gaat! #fakenews

Reageer
gravatar

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.”

Aldus de heer Baudet

Reageer
gravatar

Ach, wanneer laten we over die politieke kwesties nu eindelijk toch weer eens die geweldige omnideskundige prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trendlistener) aan het woord hier!! Dat zou de redactie veeeeeel en veel vaker dienen te doen want wat een eruditie van de scherpe geest van die Bokhoven. En hij is ook nog een erg goede politicus zoals een geniaal persoon ook hoort te zijn!!