YouTube - vpro.nl

Baudet: ‘FvD niet slimmer ondanks vertrek Ramautarsing’

'We flirten nog steeds met absurde rassentheorieën'

Forum voor Democratie is er niet intelligenter op geworden nu Yernaz Ramautarsing zich heeft teruggetrokken als kandidaat. Die conclusie trekt partijleider Thierry Baudet.

“We dachten dat we door het vertrek van die Surinamer blanker en dus slimmer zouden worden, maar we flirten nog steeds met absurde rassentheorieën dus dat is niet het geval. Jammer”, aldus Baudet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uit wetenschappelijk onderzoek blijft dat FvD-leden zichzelf slimmer vinden dan ze werkelijk zijn. Nee, ik discrimineer niet, het is wetenschappelijk bewezen

Reageer
gravatar

Het is veel erger. Meneer Ramtesauringdinges is zelf van gemengd bloed, dus hij vindt sommige van zijn (voor)ouders dommer dan de andere. En hij denkt ook dat een blanke slimmer is dan hij. Dat is toch bizar.

gravatar

Waarom is dat jammer? Dat is juist geweldig! Ach, die Thierry. Hij zegt wel vaker van die dingen die een beetje dom lijken. Maar hij bedoelt het goed. Ik herken me in hem.

Reageer
gravatar

Hoezo herkennen? Jij loopt voortdurend zelfgenoegzaam te showen met je vetribbels en okselkwabbels en bent dus een raszuivere blubberblanke. Dat kun je van Thierry niet zeggen

gravatar

Ah, wederom een criticus die het van mijn fysieke dimensies moet hebben. Dank u, ga zo door, dat leidt mooi de aandacht af van waar ik de politiek voor in ben gegaan: vuurtjes stoken.

gravatar

Het Forum voor Democratie is een aanfluiting. Verzonnen door de Amsterdamse grachtengordel.

Wanneer je wilt dat Nederland weer voor gewone normale burgers zonder migrantenafkomst wordt kun je beter op meneer Wilders van de PVV stemmen.

??Meneer Wilders van de PVV is immers de op één na grootste partij volgens de peilingen.??

Daarmee kun je wat bereiken.

Corrie.

Reageer
gravatar

Ach Corrie, Jouw Geert wil terug naar een tijd die er nooit is geweest, Dus dat wil jij ook.

Immigranten zijn er altijd geweest. Ons land is er zelfs welvarend door geworden.

Wat jouw blonde Greetje Geertje wil is een hermetisch afgesloten, verarmend landje met louter blanke inwoners, waarover hij de baas kan spelen.

gravatar

Beste Do Do, Zwarte Piet mag wel van Geert. Nog sterker hij is zeer bekwaam in het toespelen van de zwartepiet aan andere politici, linkse partijen, moslims, vluchtelingen en de EU.

gravatar

Zuid-Afrika’s nieuwe president Ramaphosa heeft al landonteigeningen aangekondigd zonder compensatie aan ‘de criminelen die het land gestolen hebben’ en belooft corruptie te bestrijden.

De opvolger van de charismatische ome Bob, Mugabe met een volkomen bankroet Zimbabwe.

Keep dancing.

Reageer
gravatar

Hoi, ik ben de heer Steeds. Ik vind iedereen die niet denkt zoals ik maar dom, zonder daar verder ook maar iets aan toe te voegen. Was iedereen maar zoals ik, dan zou de hele wereld een stuk beter zijn.

Een beetje narcisme is u niet vreemd merk ik wel. U stemt D66?

gravatar

Nee hoor geenszins. Narcisten zijn extreem egoïstisch, arrogant en kunnen zich niet of nauwelijks inleven in anderen. Tevens kunnen zij niet omgaan met kritiek, hebben geen zelfkritiek en wensen dat iedereen hen op een voetstuk plaatst. Het is dan ook een vrij serieuze psychologische stoornis. Niet iets waar ik nu jaloers op ben nee, maar als u daar trots op bent, dan gaat u gang.

gravatar

Zogenaamde John Steed,

Ik heet geen John en evenmin Steed.

Jij maakt als naamkaper nogal kinderachtig een geliefd karakter uit een televisieserie belachelijk als een rancuneus persoon.

gravatar

Dan is het niet slim om zoals een plagiator mijn foto en een deel van mijn naam te kapen.
Al helemaal niet in combinatie.

Wilt u daarmee stoppen?
Ik zie mij anders genoodzaakt mij te wreken.

John Steed