Shutterstock

Voorstel voor ‘hapje doen’ kwam van volwassen man

Malou keek uit naar gezellige avond met een kleuter

Doordat Sander, de blind date van Malou, haar vroeg om samen ‘een hapje te doen’, had ze zich ingesteld op een gezellige avond met een kleuter. Ze kwam na afloop onthutst thuis nadat ze de hele avond een volwassen man tegenover zich had zitten.

“Er had een belletje moeten gaan rinkelen toen hij geen pannenkoekenhuis voorstelde, maar naar dat nieuwe biologische Franse restaurant wilde met die goede wijn”, moet ze naderhand toegeven aan haar vriendin. “Ik had hem ergens tussen de 4 en de 7 jaar geschat, maar Sander bleek een vent van 33 te zijn.”

Malou heeft inmiddels in een Facebookgroep andere vrouwen gewaarschuwd voor Sander. “Pas op, hij is niet wie hij lijkt!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onze oprechte excuses aan Malou. In plaats van een kleuter hebben we vader Sander naar deze blind-date gestuurd. Onze planner had een vrije dag en werd vervangen door een uitzendkracht zonder ervaring. We gaan er zorg voor dragen dat dit in de toekomst nooit meer zal gebeuren.

Met vriendelijke groet,

Vereniging Martijn

Reageer