maxriesgo / Shutterstock.com

Stelletje maakt het uit nadat ze alle leuke series hebben gezien

‘We zijn een beetje met elkaar uitgekeken’

Ruim drie jaar waren Melanie en Raymond dolgelukkig met elkaar, maar nu ze alle leuke series samen hebben gekeken is de magie eraf. “We zijn een beetje met elkaar uitgekeken”, vertelt Raymond. En dus maakten ze het uit.

“Het is echt een beslissing van ons samen”, vertelt Lisa. “In het begin kon het niet op. Sopranos, Breaking Bad, Mad Men, Kimmy Schmidt seizoen 1, Orange is the New Black, de eerste paar seizoenen van Suits, The Wire, Sherlock (behalve seizoen 4), True Detective (behalve seizoen 3), Fargo, Stranger Things, Big Little Lies, Pretty Little Liars, Seinfeld, Peaky Blinders, Dark, The Crown, This is Us, Battlestar Galactica, Making a Murderer, Dexter, The Man in the High Castle, Narcos, Star Trek: The Next Generation, Luther, Boardwalk Empire, Adventure Time, Community, Rick and Morty, Bojack Horseman, Band of Brothers, American Vandal, The End of the F***ing World, noem maar op. We keken alles samen. Maar na het nieuwste seizoen Game of Thrones kwamen we erachter dat we eigenlijk niets leuks meer hadden om samen te kijken. Toen we hoorden dat het nieuwe seizoen pas in 2019 zou uitkomen wisten we eigenlijk al dat we het niet lang meer samen zouden volhouden.”

Toch hebben ze het nog even geprobeerd, vertelt Raymond. “Maar toen we naar dat nieuwste seizoen van Black Mirror zaten te kijken dachten we ‘waar zijn we eigenlijk mee bezig? Dit wordt niks.’ Toen hebben we de laptop dichtgeklapt en zijn we uit elkaar gegaan. Het is beter zo.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zei nog zo, wat gelukkig dat ze geen kinderen hebben, wat zou dat een drama zijn. De kinderen lijden er altijd het meest onder. Melanie was altijd een heel pienter meisje. Ze had van begin af aan al veel vrienden. In Amsterdam vond ze de man waarmee ze verder wilde. Ze is zo verstandig.

Reageer