Ben Schonewille / Shutterstock.com

Boom valt in bos, maakt hels kabaal 

'Ik was er niet bij, maar wat een lawaai’

Afgelopen nacht is een boom omgevallen in een bos in Canada. De knal maakte een enorme herrie, stellen mensen die de val niet hebben waargenomen.

Zo meldt Frits uit Alkmaar: “Ik schrok vannacht echt wakker. Het was echt keihard zo ‘TOETOET’, zoals het geluid dat bomen altijd maken als ze vallen. Ik dacht: het is maar goed dat ik niet bij die boom in het bos sta, anders had ik nu een piep in m’n oren.”

Patricio uit São Paulo kon er wel van genieten. “Dat blijft mooi he, zo’n gigantische boom met zijn kenmerkende ovale vorm die dan ineens omvalt. Ik was er niet bij, maar daar brak behoorlijk wat glas, dat kon je horen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *