KNMI geeft code nice uit voor mensen die wind mee hebben

'Very nice, het voelt als zeilen'

Het KNMI heeft code nice uitgegeven voor mensen die vandaag met de wind mee fietsen. De weerdienst raadt deze mensen aan om niet te trappen en toch op werk te komen. “Het voelt als zeilen. Very nice”, aldus de weerswaarschuwing.

Mensen die wind tegen hebben wordt aangeraden de andere kant op te fietsen.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je hoeft niet per se de andere kant op te fietsen. Gewoon achterstevoren op je fiets gaan zitten dan heb je de wind in de rug. Mensen die de wind in de rug hebben hebben het altijd makkelijker.

Reageer
gravatar

ik stond bij een stroopwafelfabriek in de hoop dat het dak er af zou waaien en er miljoenen stroopwafels werden weggeblazen, maar dat is nog niet gebeurd. Jammer dat de storm niet sterker was!

Reageer
gravatar

Ik ben hier de enige die meestal op de fiets gaat. Veel wind op zo’n eiland. Dat riep veel verdenkingen op. Veel vingers omhoog van automobilisten als je even de rijksweg oversteekt. Enz. Ze rijden in hun auto voorbij en kijken je in hun achteruitkijkspiegel tot in de verte na wat je daar te doen hebt. Gelukkig wel meestal te lui om te stoppen. Want als je ze spreekt hebben ze tot en met de politie dezelfde soort vanzelfsprekende argumenten, soms letterlijk op uiterlijk toegespitst. Maar ook op internet heb je dezelfde filosofie. Ook was de fiets die ik van de plaatselijke fietsenmaker voor vijf euro kreeg niet erg aanzienlijk in het bestemmingsplan. Daardoor wisten ze mogelijk dat je niet veel te betekenen had. Het is wel de manier om de waarheid boven tafel te krijgen. Je krijgt een andere kijk op de dingen, doordat mensen geen rekening hoeven te houden met hun imago. Haat moeten we niet in de grote dingen zien maar in de kleine. Mij werd verteld dat er weliswaar op zondag de dag des Heren niet wordt gewerkt, maar wel als ze zeker weten dat je een dikke portemonnee hebt.

Reageer
gravatar

ik zou fietsen met een amfibiefiets. Als je dan maar lang genoeg fietst en alsmaar in de richting van de wind kan je de hele aarde rond en kom je eindelijk op je locatie aan

Reageer