Bron YouTube - RTL Reality

RTL neemt kritiek ter harte en laat Barbie opnemen in Utopia

'Realityster heeft stabiele omgeving nodig'

De afgelopen dagen kreeg RTL Nederland veel kritiek op de manier waarop ze jarenlang een zielloos format hebben uitgemolken over de rug van een kwetsbare jonge vrouw. Maar, de zender belooft beterschap: Barbie wordt per direct opgenomen in Utopia.

Volgens RTL-directeur Erland Galjaard is Barbie nu vooral gebaat bij rust, reinheid en regelmaat. “Ze heeft een stabiele omgeving nodig waar ze in alle rust kan herstellen. Een plek waar ze omringd wordt door verstandige mensen die zich om haar welzijn bekommeren. Utopia lijkt ons daarvoor de aangewezen plek.”

Wat SBS-eigenaar John de Mol betreft is de nieuwe bewoner meer dan welkom. “We zullen Barbie alle ruimte geven om in haar eigen tempo bij te komen van deze moeilijke periode. Dan beginnen we over een weekje of wat met de opnames van haar nieuwe programma waarin ze met Dave Roelvink en Terror Jaap een jaar moet zien te overleven in een radioactieve grot. Haar welzijn staat bij ons voorop.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Spelt, jullie moeten jullie schamen om zo’n bericht te plaatsen, en dat het dan ook nog geloofd wordt is helemaal erg, bah!!

Reageer
gravatar

Jammer dat Leonie Hooisma uit Harderwijk niet meer in privehuis Sunrise in Hilversum werkt. Mooie tijd was dat. 5 jaar lang.

gravatar

Als je in d’r tieten knijpt komt er pindasaus uit. En dan mag je haar er helemaal mee insmeren. Gebeurt vaak zo te zien.

gravatar

goede actie John de Mol. Doen Patty Brard, Patricia Paay, Gerard Joling en Gordon ook mee in het programma. Als zij het niet overleven ga ik ook kijken

Reageer
gravatar

Sjonnie komt met een vervolg op Utopia, want die formule is uitgewerkt. De nieuwe serie heet “Afgelikte boterhammen” en inderdaad doen Pat & Pat (voor intimi: Pets en Pets), Gordon, Maarten van Rossum, Sylvana, Therese Boer en Linda ook mee.