Shutterstock / Bosko Markovic

Bezoeker technofeest kijkt reikhalzend uit naar minimale verandering in baslijn

Sicke overgang genoeg om minstens half uur op los te gaan

Het is een supersick technofeest waar Jarna zich bevindt. De hoogtepunten volgen elkaar eens in het halfuur op. Jarna kan niet wachten tot de bassline van de muziek weer minimaal verandert, zodat ze weer dertig minuten lang helemaal uit haar plaat kan gaan. “Let op, daar komt ie, daar komt ie”, roept ze verwachtingsvol.

“Jaaaaaaaaa, vet jonge! Heb je dat gehoord net? Die overgang? Wooooo, ZO VET! Hij ging van tudutu, tudutu, tudutu, tudutu, tudutu, tudutu, tudutu, tudutu, tudutu, tudutu naar tudututu, tudututu, tudututu, tudututu, tudututu, tudututu, tudututu, tudututu, tudututu, tudututu, tudututu, tudututu. Echt, ik kan hier wel uren naar luisteren, wát een zieke set zeg!” Het moge duidelijk zijn, er komen geluiden uit Jarna’s mond, terwijl zweetdruppels als zweefmolenstoeltjes rond haar hoofd vliegen als ze wild met haar hoofd schudt. Jarna gaat lekker.

Twintig minuten later is ze niet meer te houden als er een klein piepje wordt toegevoegd aan de repetitieve set geluiden. “WOEEEEEEEEHAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAAA. Dit is de mooiste dag van mijn leven. SJOWAWIEEEEBOEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAA. TUDUTUTUPOP TUDUTUTUPOP TUDUTUTUPOP TUDUTUTUPOP.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

😂😂😂😂 nun ja … was man so alles Musik nennt … aber Geschmackssache ..gut das wir alle so verschieden sind … das macht es lustiger 😁😎

Reageer
gravatar

Dit is echt zo kortzichtig he. Iedereen snapt toch dat techno er om draait dat als je lekker doorgesnoven op een commerciele hipstertent staat, je liever niet te veel gestoord wil worden door de muziek. Techno is zo heerlijk minimaal dat elke opmerking jou intelligenter doet lijken dan degene die het weer niet snapt. Geweldig dus!

Reageer
gravatar

normaal gaat mijn voorkeur uit naar stroopwafels, maar met dansmuziek heb ik voorkeur voor Popcorn.
Tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuuut
tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuut, tuut

Reageer
gravatar

Techno is tering saai en eigelijk iets waar basic people hard op gaan vindt et een zooitje heb het geprobeerd te waarderen maar is letterlijk POEP veder vindt ik drum and bass n psytrance beste muziek. Fuck techno en iedereen die er van houdt…

Reageer
gravatar

dit is geen satire. dit is techno dit gaat over de schoonheid van de eentonigheid. Het brengt t ingewikkelde leven terug tot een vierkwartsmaat en je verdwijnt into het heerlijke niets.

Reageer
gravatar

Wow JII bent echt een basic idioot, het is gewoon saai punt uit en letterlijk gemaakt en wordt geproduceerd voor mensen zoals jij “basic’mindless idiots” doei

gravatar

Professor, dat is een baseline. Tudutu is te hoog voor een bassline. Eén letter anders, maar een wereld van verschil.

Overigens is volgens mijn bescheiden mening Jarna geen muziekliefhebber, maar een rokende zuipschuit die van herrie houdt.