95% zet deze handtekening op apparaat PostNL


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is de handtekening van Jeroen de Bree uit Zaandam, overduidelijk. Ik wist alleen niet dat hij verantwoordelijk is voor 95% van alle internetbestellingen via PostNL.

Reageer
gravatar

daarom doen we het bij DHL makkelijker. Daar vullen we de handtekening al voor je in en bezorgen we het bij een willekeurige buur in de straat waarmee U geen contact heeft, zodat U niks hoeft te doen!

Reageer
gravatar

Niet alleen DHL werkt zo maar ook GLS FedEx, UPS en DPD. Er zijn tegenwoordig zelfs overijverige chauffeurs bij verschillende koeriersdiensten die pakketten gewoon zo maar ergens achterlaten ook al is het aan de andere kant van het dorp/stad dan waar de geadresseerde woont