Frederik onderneemt barre tocht van bank naar voordeur

‘Dapper’

De meeste mensen hangen lusteloos op de bank op 1 januari, maar Frederik niet. De dappere jongeman onderneemt vandaag een barre tocht die hem van de bank naar de voordeur zal brengen.

“Het zal geen gemakkelijke tocht worden”, vertelt de moedige Frederik. “De hal is bijvoorbeeld ontzettend lang. Het is er donker en kil en ik heb er wel eens een muis gezien.” Bovendien is de vloer in de gang erg koud: “Dat is vervelend voor mijn voeten. Het zou schelen als ik sokken aan zou trekken, maar ja, die liggen helemaal in de slaapkamer.”

Toch weet Frederik door zijn wilskracht en onbegrensde moed de voordeur te bereiken. Na een uitputtende worsteling van 14 lange secondes ziet hij een silhouet door het raam van de voordeur. Zijn tocht is niet voor niets geweest, weet hij als hij de deur opent. Er staat een jongen in een oranje jas die hem beloont voor zijn moed: “Alstublieft meneer, de tikka masala.”

Even is Frederik euforisch, maar na het dichtdoen van de deur realiseert hij zich al snel dat hij ook weer terug moet naar de bank. Opnieuw verzamelt hij zijn moed. Hij haalt diep adem, dan zet hij zijn eerste stap richting zijn avondmaal. Dapper.

Je hoeft geen grote inspanning te leveren om toch een lekkere maaltijd op tafel te krijgen. Zeker niet op nieuwjaarsdag. Download de app van Thuisbezorgd.nl en het wordt voor je geregeld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weet je wat het grappige is? Nou ja, grappig. Ik kwam er terug bij de bank in mijn woonkamer achter dat ik helemaal niets besteld had bij Thuisbezorgd. Ik had een pizza besteld bij Domino’s. Kon ik nog een keer die barre lange tocht naar de voordeur en terug ondernemen.

Tot nu to zuigt 2018! 🙁

Reageer