Handig: dankzij zijn vrouw hoeft Gijs niet zelf te praten

‘Nee hij wil de quinoasalade, zonder croutons’

Gijs vindt het maar niks: zijn eigen behoeften en gedachten moeten uitspreken op verjaardagen. Gelukkig is daar zijn vrouw Irene, die bereid is aan anderen te vertellen wat Gijs wil.

Sommige dingen doe je liever zelf. Praten bijvoorbeeld. Maar waarom zou je zoiets belangrijks als je bankzaken dan uitbesteden? Met Moneyou regel je al je financiële zaken heel gemakkelijk zelf. Geen gedoe!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat er allemaal fout kan gaan bij financiële keuzes, met name de hypotheek, is lastig inzichtelijk te maken.

Als je een beetje beeld wilt hebben kijk dan Help mijn man is een klusser en vermenigvuldig dit met een factor 10.

Reageer
gravatar

Ik heb het zelfde probleem als Gijs. Een tijdje geleden belde ik met mijn moeder en vlak daarna werd ik in het parlement letterlijk geciteerd door dhr. Wilders. De overheid maakt mij hier verantwoordelijk voor het gehetz van dhr. Wilders. Dit betekent dat ik hier suicidaal van wordt. Dit betekent dat ik nooit meer met iemand kan praten, dit omdat ik anders ergens op de wereld een genocide veroorzaak. Ik kan hier geestelijk niet mee om gaan.

Dit gezegd hebbende, ik ben dol op mijn medemensen en deze mensen hebben het recht om te bestaan. Ik vind dat mijn medemensen geen kwaad gedaan moet worden.

Reageer
gravatar

Bovenstaande kunt u letterlijk nemen, het is niet grappig bedoeld maar u mag er om lachen. Ik acht deze situatie zo extreem absurd dat ik er niet mee om kan gaan.

gravatar

Ik wens te bekennen dat ik op de website van elsevier een karaktermoord heb gepleegd op Leon de Winter. Dit ga ik niet weer doen, hij heeft niet verdiend wat ik hem aangedaan heb, tegelijkertijd heb ik moeite om met mijzelf te leven. Echter, ik vond zijn logica ernstig gemankeerd en men maakte het mij heel makkelijk, immers de reputatie van elsevier en Leon de Winter bereikten bij mij een dieptepunt door hun constante gekokketeer met dhr. Wilders. Een aantal zaken die dhr. Wilders aankaart zijn valide maar de aanwezigheid van deze persoon acht ik een belediging en aanmatiging waar ik niet mee om kan gaan. Ik wil af van deze persoon, evenals mensen op links die antisemitisme vergoeleken. Generaties lang hebben wij met ons allen alles geinvesteerd in om gemeenschappelijk samenzijn en de overheid en de rechterlijke macht gaan bij het eerste windje gelijk plat liggen. Ik heb genoeg van deze situatie.

gravatar

Het moge zo zijn dag negers fier mogen zijn. Echter, wanneer u mensen publiekelijk afrekent op hun afkomst, uiterlijk, geslacht, geloofsovertuiging, dan bent u een naar en gevaarlijk persoon. Dat betekent dat ik dan van u af wil.

gravatar

Er is een iemand die op de website van de NRC stukskes schrijft. Zij heeft eens iets gezegd over Geenstijl, toen vond men heb bij joop.nl logisch om haar op haar afkomst aan te vallen. Deze website is van de Vara, de joop.nl is ook van de Vara. Ik acht de Vara hier schuldig aan antisemitisme, racisme, fascisme etc. Ik vind dat de Vara haar gedrag moet aanpassen.

gravatar

Ik ben het met de meneer knoopdinges eens dat dhr. van Agt geen antisemiet is. Echter, hij zit aan tafel met een bende criminelen die er hun verdienmodel van hebben gemaakt om Joodse mensen te beschadigen. Dit betekent datik af wil van dhr. van Agt. Dit is niet een normale situatie, dit is niet een normale omgang met elkaar, dit kan niet zijn.

gravatar

Mensen zouden bij mij wel eens het idee kunnen krijgen dat ik een held ben, dat ik briljant bent enzovoorts. Dit is niet zo, er is sprake van het tegenovergestelde. Het enige wat ik beoog is dat ik mijn medemensen gelijk behandel. Mensen die mijn medemensen niet gelijk wensen te behandelen, die zijn hier niet welkom.

gravatar

Ik wil u er op wijzen dat een zekere DWIGHT EISENHOWER zeer belangrijke levenlessen heeft aangenomen van een dakloze. Nu hoop ik dat als u de naam DWIGHT EIWENHOWER hoort, dat u dan niet ter plekke in uw broek piest en plast.

gravatar

Ik moet u zeggen dat het werkelijk niet te geloven is. Sommige dingen kan je blijkbaar hier op de speld pluggen dan er elders. Een paar jaar geleden sprak ik een psychiater en de beste man viel bijna van zijn stoel. In zo een situatie komt de speld goed van pas.

gravatar

Na ja, ik vertelde dat mijn pa bij mij in huis was. Samen hebben we een deur weggetimmerd, we gebruikten gereedschap dat nog van mn opa was geweest.

Tijdens de tien min lunchpakket vertelde ik over de boeken van Tom Clancy en John Grisham die ik Had liggen. Mijn vader vertelde dat hij bezig was met het boek zaak 40/61. Of ik wist dat de hoofdpersoon van dat boek voor de oorlog een verkeersongeluk gehad met ernstig hoofdletsel? Net zoals ik. Eerder vertelde hij dat ik een hobby nodig Had, dat ik in mn tienertijd talent bleek te hebben in de omgang met vuurwapens, dan wou hij wel zo een ding voor me aanschaffen. Toen de psychiater bijna van zn stoel viel heb ik maar gezegd dat ik het aanbod niet heb aangenomen.

Bang? Welnee! Wat ik vervelend vind is dat Conne Blaauw denkt mij met zoiets te kunnen chanteren .

gravatar

Ik zou graag laaik-knoppen zien bij de stukjes, net als op de Veesboek.
En dan zo van met van die duimpjes en gezichtjes en hartjes enzo.
???☹️???? ❤️

Laaik als je het met me eens bent!