Shutterstock - Durch ArtWell

Bestuurder strooiwagen werkt dagje thuis

‘Veel te glad op de weg’

Het KNMI waarschuwt voor gladheid door het hele land. Strooiwagen-bestuurder Johan werkt daarom een dagje thuis.

“Veel te glad buiten,” zegt Johan terwijl hij zijn computer opstart. “Ik ga zo eerst nog een bak koffie drinken en dan ga ik maar eens aan de slag. Drukke dag vandaag.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed bezig Johan. Vergeet de helm niet op te zetten want het kan er ruig aan toe gaan! Het is immers code oranje. Ik krijg er beetje een WK gevoel van en kijk al uit naar de supermarkt acties!

Reageer
gravatar

Dit is naar mijns inziens, terecht. Strooiwagen-bestuurders in Nederland verdienen ook wel is een dagje thuis zitten, met hun normaliter drukke werkschema.

Ik neem aan dat Hans de treinmachnist wel gewoon werkt vandaag?

Hoogachtend,

Prof. B. de Bouwer

Reageer
gravatar

Johan doet prima zijn werk vandaag. De oprit van Johan is nog nooit zo schoon geweest. Alleen is tante Rie van op de hoek op de stoep voor het huis van Johan onderuit gegaan. Sterkte Rie, en misschien de volgende keer de hond thuis uitlaten als het sneeuwt?

Reageer