Code for america / Flickr

Dit is ‘m dan: de laatste Nederlander zonder mening over Thierry Baudet

Ruub Teijsing (41) is binnenschilder

Eén op de zeventien miljoen Nederlanders heeft geen mening over Thierry Baudet. Het gaat om Ruub Teijsing uit Wageningen. Wij spraken met hem.

De 41-jarige Teijsing is binnenschilder: “Als kind wist ik al dat ik iets met m’n handen wilde doen. Wat dat betreft ben ik blij met het werk dat ik nu doe.” Teijsing kan bevestigen noch ontkennen dat de ondergang van het Avondland te wijten is aan de perfide elites van de Europese Unie die het evangelie van de massa-immigratie hebben gecoöpteerd: “Vaak begin ik om een uur of acht. Dat is ook een beetje afhankelijk van waar ik precies moet zijn, want ik werk niet alleen in Wageningen maar ook in de verschillende dorpen in de regio.”

We proberen Spengler ter sprake te brengen: “Zeker bij het witten van plafonds is het belangrijk dat je je rug niet forceert. Soms heb je ook te maken met verf die eigenlijk te stroperig is. Dan moet je het een beetje aanlengen met water.” Volgens Teijsing is deze homeopathische verdunning niet per se gevaarlijk: “Je moet gewoon zorgen dat het goed dekt. Anders krijg je vochtplekken en moet je later weer terug om de boel opnieuw te doen en dat kost gewoon geld. Uiteindelijk is dat allemaal de schuld van het partijkartel.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ruub Teijsing uit Wageningen is één, maar ik ben nummer twee. Ik heb namelijk ook geen mening over Thierry Baudet.

Ik heb alleen een bescheiden mening over de linkse kerk, de islam, vluchtelingen, Marokkanen, Pechtold, pluchezitters en carrièrepolitici (behalve mijzelf en mijn personeel), de EU, mondialisering, politieke correctheid (schelden moet kunnen) en dergelijke.

Reageer
gravatar

Nog iemand die blijkbaar ‘zijn ding’ doet. Hij doet wat hij doet omdat hij het graag doet, en niet zoals de door politieke machinaties gedemocratiseerde, tot werk gemanoeuvreerde massa die het doet uit afgunst naar wie het ‘niet’ doet.

Reageer