Robert Hoetink / Shutterstock.com

Scooterdief vrijuit: agent te druk met aangifte Wilders tegen Rutte

‘Ik zag hem uit mijn ooghoek wegrijden’

Een Haagse scooterdief is donderdag niet gearresteerd. De politieagent die hem had kunnen vangen, was op dat moment bezig de aangifte van Geert Wilders tegen premier Rutte te verwerken.

De dief kon de scooter ongehinderd meenemen, omdat agent Saskia Tellegen het verhaal van Wilders aanhoorde. “Ik zag hem uit mijn ooghoek wegrijden, maar ik was te druk. Burgers moeten het gevoel hebben dat ze serieus genomen worden als ze aangifte doen. Ze doen dat immers niet voor niets.”

De eigenaar van de scooter heeft inmiddels aangifte gedaan tegen Wilders wegens grafschennis. Op de site wildersschendtgraven.nl roept hij andere Nederlanders op om ook aangifte te doen.

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meer. Vervang de scooters door fietsen en het kabinet haalt de milieudoelstellingen met gemak.

Er waren geen andere agenten beschikbaar, want die hebben het nou eenmaal te druk met discrimineren, legale protesten onderdrukken, snelwegen blokkeren, wietplantjes rooien en meer van dat soort ongein. En met het opnemen van kansloze aangiften van kansloze populisten natuurlijk. 🙂

gravatar

Nederland kan zich geen dubbele maatstaven permitteren.
Strafrechtdeskundigen zeggen dat de aangifte van Wilders volstrekt kansloos is.
Er is wel een kans bij het Internationaal Strafhof als er sprake is van genocide, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden.

Reageer
gravatar

Misschien is het een mooi moment om een ‘gewone Nederlander’-discussie op te starten. Niet ‘gewone Nederlanders’ hebben geen idee wat het is om altijd de zwarte Piet bij hen te zijn.

Wij ‘gewone Nederlanders’ hebben ons mooie landje in de loop van de eeuwen opgebouwd door keihard te werken. Dat ging niet zomaar.

Keihard werken is bij niet ‘gewone Nederlanders’ geen werkwoord. Wat ze wel goed weten is hoe ze van onze sociale voorzieningen kunnen profiteren.

Corrie.

Reageer
gravatar

Zo is het dus de schuld van Wilders dat deze lichtgetinde kansloze jongere van Noord-Afrikaanse komaf zich uit de voeten kon maken en hiermee de hele instroom van niet-Nederlanders van de afgelopen 40 jaar te kakken kon zetten.

Wat hebben die zich extreem rechts noemenden links georiënteerden toch altijd met de jaren 40?

Reageer