Shutterstock

Fietsenmaker vervangt kapotte band door superdure nieuwe fiets

'Dat wordt dan 950 euro'

Een fikse tegenvaller voor de 30-jarige Maaike. Ze had haar fiets naar de fietsenmaker gebracht vanwege een lekke band, maar uiteindelijk moest de hele fiets worden vervangen. Volgens de fietsenmaker was de enige redding een splinternieuwe mountainbike.

“Er was niks meer mee te beginnen,” zegt de fietsenmaker. “Dus even kijken: twee nieuwe wielen, kettingkast, 24 versnellingen, frame, crank, stuur, trappers, bagagedrager en licht. Dat wordt dan 950 euro.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dan had Maaike maar naar de bandenplakker moeten gaan in plaats van naar de fietsenmaker.

Ik denk wel dat Maaike er nog onderuit kan komen want die bagagedrager lijkt nooit geleverd….

Reageer