Wikimedia Commons - Himhimkwan - CC 3.0

Na Black Friday en Cyber Monday is het tijd voor Thundersickehypercrazyturbo Tuesday

Speciale koopdinsdag staat in het teken van winkelen

Voor wie na Black Friday en Cyber Monday nog niet uitgewinkeld is, is het morgen Thundersickehypercrazyturbo Tuesday. De traditie is overgewaaid uit de Verenigde Staten, waar de speciale koopdinsdag vanochtend werd bedacht.

Winkelier Vince Michaelis verwacht veel klanten: “Mensen hebben na twee dagen winkelen met korting de behoefte om nóg een keer allemaal dingen te kopen die ze eigenlijk niet nodig hebben, maar die wel goedkoper zijn dan normaal. Dat is een traditie die nog niet bestond, maar waar mensen al wel veel waarde aan hechten. 20% minder waarde dan Black Friday, maar dat is juist het mooie.”

Bovendien is de dag nog spectaculairder dan de twee voorgaande koopdagen, vertelt Michaelis: “We hebben niet één maar twee dj’s in de winkel staan, die gaan gewoon allebei keihard hun eigen platen draaien. Daarnaast hebben we fantastische deals voor onze klanten, je koopt bij ons nu 100 kleerhangers voor de prijs van 20 en we hebben een gigantische poster in onze vitrine hangen waarop staat dat het Thundersickehypercrazyturbo Tuesday is.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik was pas bij Marskramer waar ik nog een paar elektrische artikelen heb gekocht omdat de zaak dicht moet. Dit is een simpele zaak met simpele huishoudartikelen die dicht moet, geen goed teken. Ik zei nog ze zouden iemand als mij moeten hebben als crisismanager. Ik geloof dat het probleem puur ontstaan is doordat ze er niet bij kunnen. Wat voelde ik me leeg met die dingen toen ik thuiskwam. Want niets is zeker en wat we weten van de economie is een fabeltje. Dus in een dag tijd kan alles wat je hebt een ballast zijn als je verder moet. Deels van de gierigheid komt doordat mensen van de buitenlanders af willen, en de enige manier om ervan af te komen is meer geld zodat ze zich immuun kunnen maken in de betere plekjes die ze in kunnen pikken. Toen ik thuiskwam kreeg ik een mail van iemand wiens vrouw in het ziekenhuis lag met een depressie.

Reageer
gravatar

Het gelijkheidsstreven holt naar zijn instant behoeftebevrediging Zo overspannen als de mensen nu overal op reageren is tekenend voor het tekort aan deugdelijk onderwijs. De korte-termijnplanning van het management waaraan ze, zonder het zelf te weten, onbewust de voorwaarden hebben geschapen door hun ouders in de puberteit verwijten te maken leidt naar een moraal die alleen nog maar door enkele dolende zielen begrepen kunnen worden. Dat is het niveau. De westerse rationaliteit ten voeten uit. Het spel wordt gespeeld en je mag niet meer uit de pas lopen. Zo gaat de mensheid met zichzelf om.

Reageer
gravatar

Ik moet me constant zorgen maken. Iedere gedachte die ik had werd schijnbaar innerlijk opgepikt en gebruikt om het tegendeel te organiseren en vooral mij daarin te schaden en te kleineren. Alleen de titel van ieder nieuw project reflecteerde mijn intentie. Alles waar ik over denk is gevaarlijk. Toen ik een boek begon te schrijven over het laatste authentieke plekje met een schelpenstrand en een oud huis dat ik hier ken werd het huis afgebroken zonder dat ik iets wist en werd er een fantasieloze miljonairsbunker van beton en glas voor in de plaats gezet. De opdrachtgevers zijn al dood. Maar dit is typisch Nederland.