LINDAnieuws / Youtube.com

Deelnemer Expeditie Robinson 2010 aangetroffen op onbewoond eiland

'Ik snap na die 7 jaar nog steeds niet hoe ze bij al die eilandraden niet doorhadden dat ik er niet was'

Op een onbewoond eiland in de Stille Zuidzee is een deelnemer van Expeditie Robinson 2010 aangetroffen. De kandidaat stelt dat hij na de opnames per ongeluk op het eiland is achtergelaten door de crew.

“Al tijdens de eerste week kwam ik tijdens het zoeken van eten lelijk ten val in een grot. Daardoor kon ik niet meer teruglopen naar Kamp Noord,” vertelt de kandidaat. “Na een aantal weken kon ik weer strompelen maar toen trof ik een leeg kamp aan. Ik snap na al die 7 jaar nog steeds niet hoe ze bij al die proeven en eilandraden niet hebben doorgehad dat ik er niet bij was.”

Bij RTL wordt verbaasd gereageerd op de gevonden kandidaat: “We kunnen ons niet voorstellen dat we een kandidaat hebben achtergelaten. Kijk: dit spel wordt gespeeld door BN’ers. Dan kan deze man wel roepen dat hij ene Sebastiaan Labrie is, maar dat doet bij niemand hier een belletje rinkelen.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Edwin is na ontvangst van zijn Oranje-afkoopsom genaturaliseerd tot inwoner van de Bahama’s en geniet daar nu van dezelfde immense belastingvoordelen die multinationals in Nederland krijgen. Hij is officieel benoemd tot Vice-roy en houdt thans kwartier in Nassau. De regering in Nassau heeft hem de status verleend die hem na de scheiding van de Oranje Nassau-prinses ontviel. Voor de hond (Casus Bello) is een bezoekregeling getroffen.

gravatar

Het is ook ondoenlijk om al die full- of semi-BN’ers die -om naamsbekendheid- aan dit soort masochistische spelletjes meedoen constant te volgen. Daar zijn “De Bladen” en RTL Boulevard voor. Het is veelzeggend dat niemand die jongen van Labrie heeft gemist, zelfs niet bij GTST. Zat jij al in de WW toen hij meedeed aan Robinson 2010?

Reageer
gravatar

Correctie: lees in de laatste regel van bovenvermelde bijdrage “hij” in plaats van “jij”.
P.S.
Als wij naar Sebastiaans hoofdhaar kijken was er toch een kapper op dit onverklaarbaar bewoonde eiland. Zijn baard doet echter vermoeden dat hij in die periode ernstig is geradicaliseerd

gravatar

Mijn notities aangaande de oorsprong der soorten op het eiland Schouwen-Duiveland, met name de oorsprong van de mens, zijn op typisch rationeel materialistische, Hollandse manier geïnterpreteerd, zoals vooreer de Bijbel. Ze hebben ervan gemaakt dat er helemaal geen mensen zijn. Dat heb ik niet op die manier gezegd. Ik heb alleen gesuggereerd dat de ziel er nog niet ingedaald is waardoor de wezenlijk menselijke soort ontstond. Ik had niet gezegd dat er geen mensen rondlopen. Dat is een ander verhaal. Ze zijn er wel, ten minste mensachtigen die erop lijken, maar ze zijn mogelijk nog niet geïndividualiseerd. Het verhaal van Robinson moet aldus gaan over de eenzame strijd tot het verkrijgen van een individuele ziel.

gravatar

Zelfs op Tiengemeeten, een reservaat waar Darwin zijn Origin of the species voltooide, is -bij toeval- menselijk leven aangetoond. Nader onderzoek bracht aan het licht dat er weliswaar nog geen indaling van een ziel plaatsvond, maar dat een nevensoort van de Neanderthaler zich daar separaat van de rest van de beschaving heeft ontwikkeld. Cultureel antropologen en paleontologen omschrijven deze subsoort als verwant aan Pithecantropi quasi erectii. Men communiceert in klanknabootsende keelgeluiden, maar men plant zich zeer traag en incestueus voort; de soort wordt derhalve met uitsterven bedreigd. Het ministerie van O.K. & W. overweegt subsidie in de vorm van ontheffing van mestquota, extra kinderbijslag, zorgtoeslag. Dit laatste heeft echter een aanzuigende werking op uitkeringsafhankelijken elders in het land.

gravatar

Hij heeft zeven jaar de tijd gehad om een vlot te bouwen. Wat zeg ik, hij had een hele vloot kunnen bouwen. Maar nee hoor, meneer heeft gewoon op z’n luie gat in het zonnetje gezeten. En dan nu gaan klagen?

Reageer