Bron: Flickr - Shardayyy - CC BY 2.0

Pijnlijk: Netflix beschuldigd van & chill

'Ik had geen idee dat er ook gechilld zou worden'

Een akelige verdachtmaking aan het adres van Netflix. De streamingdienst maakte vorige week bekend de productie van House of Cards stil te zetten nadat hoofdrolspeler Kevin Spacey van aanranding werd beschuldigd, maar nam vandaag zelf plaats in het beklaagdenbankje. Een ex-werknemer beschuldigt de zender van & chill.

“Het was altijd mijn droom om bij Netflix te werken,” zegt de anonieme scenarioschrijver over zijn tijd bij de streamingdienst. “Maar ik had geen idee dat er ook gechilld zou worden. Daar kwam ik pas achter toen ik drie afleveringen van Bloodline had geschreven. Toen zeiden ze dat het al laat was en dat ik best kon blijven slapen. Dan zouden we in de ochtend nog een paar afleveringetjes schrijven.”

Volgens oprichter Reed Hastings zijn de verhalen de wereld in geholpen door een rancuneuze ex-collega. “Het is gewoon pertinent onwaar. Waarom kom je anders niet even langs om erover te praten? Maak ik een flesje wijn open, kijken we een paar afleveringen van Narcos. Wie weet wat er dan kan gebeuren? De avond is nog jong.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

als je het nog niet doorhebt: als je Nederlands wilt praten, moet je Engelse woorden gebruikt. En buitenlanders moeten wel Nederlands praten in plaats van talen als Moslim en Islam praten