Rido / Shutterstock

Vrienden spreken af vaker af te spreken om vaker af te spreken

‘Ja leuk, moeten we doen’

Robin en Marnix hebben vandaag afgesproken om vaker af te spreken om vaker af te spreken. De twee vrienden zien elkaar zelden nog, maar nemen zich voor om zich voor te nemen elkaar vaker te zien.

Marnix vertelt: “Ik kwam Robin opeens tegen in de supermarkt. Toen moest ik meteen weer denken aan 6 jaar geleden, toen we tegen elkaar zeiden snel weer wat te gaan drinken. Dus ik nam me voor om aan Robin voor te stellen om dat nog eens te doen. Lijkt me echt leuk.”

Robin is het daarmee eens: “We zouden echt weer eens met elkaar moeten appen en dan de intentie uitspreken om elkaar weer te zien. Zou echt leuk zijn om weer eens van Marnix te horen dat ‘ie het leuk vindt om af te spreken en dat er dan vervolgens niets van komt. Maar ja, geen van ons beiden neemt het initiatief tot zo’n gesprek, daardoor versloft het.”

Na de afspraak om vaker af te spreken om met elkaar af te spreken is er vooralsnog geen afspraak gemaakt om met elkaar af te spreken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *