7th Son Studio / Shutterstock.com

Leuke baardstoppel-ideetjes aangezien je ze liever niet voorgoed door de wasbak spoelt

Laat die kostbare stoppels niet zomaar wegspoelen!

Uit onderzoek blijkt dat mannen het niet over hun hart kunnen verkrijgen om afgeschoren baardhaar zomaar door de wasbak te spoelen. Logisch, omdat stoppels natuurlijk ook veel meer zijn dan slechts afgeschoren restjes lichaamshaar. Daarom hebben we wat ideeën verzameld voor activiteiten met stoppels.

Wat de meeste mannen al instinctief goed doen voor hun nieuwe stoppelhobby, is scheren boven de wasbak. Zo worden de kostbare stoppeltjes gecentreerd opgevangen tegen een contrastrijke witporseleinen achtergrond.

Mannen met een fikse baardgroei kunnen na een paar ochtenden verzamelen al een kleine anti-slipmat maken voor op de badkamervloer. Mannen met een vlassig snorretje moeten volstaan met bijvoorbeeld scrubzeepjes. Of, bewaar de stoppels eens om je vriendin mee te verrassen op een bijzondere plek zoals onder haar hoofdkussen of in de beschuitbus.

Veel plezier. Mocht je nou geen tijd hebben om direct aan de slag te gaan, waak er dan wel voor dat de kostbare stoppels niet zomaar wegspoelen tijdens het tandenpoetsen, zoiets is namelijk in een oogwenk gebeurd. Zo heeft je vriendin er in ieder geval nog wat aan in de wasbak.

 

Op 1 november komt 100 jaar De Speld Deel I uit, reserveer nu alvast een exemplaar.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waar is jijbak als je hem nodig hebt.

Laura van der lang Haar wat verstoppingen in het putje veroorzaakt, en wat in kam en borstel blijft hangen, die dan in je nek en in je ogen hangen.
Duh…

Reageer
gravatar

Sorry Bas, voor een echte bêta als jij, is dit toch een wat incoherent aandoende formulering. Het doet mij denken aan een onaf syllogisme:
Lang haar veroorzaakt verstoppingen in het putje
Laura laat lang haar in kam en borstel hangen
Laura ……….(heeft last van haaruitval?) .

gravatar

Goed lezen, Bant Luttelgeest. A: profiteren van een anti-slipmat. B: genieten van een scrubzeepje. C: verrast worden onder het kussen of in de beschuitbus. Het staat allemaal in het artikel.

gravatar

Outsider,
Een beetje ondeugend? Maar inderdaad, je kunt er niet meer omheen wil je er nog bij horen. Een kale kut is helemaal in de mode. Onderzoek heeft het uitgewezen. Schaamhaar is een bron van vereenzaming. Het leidt tot een stigma. Mensen voelen het aan.

gravatar

Maitreya,
Niet zozeer ondeugend, als wel nieuwsgierig. Want in ‘the battle of the sexes’ hoor ik van het venusheuvel (Mons Venis)-front tegenstrijdige geluiden; enerzijds zijn bepaalde vormen van begroeiing de dernier cri zoals landingsbanen, gevarendriehoeken en andere optische indicatoren en anderzijds schrijft de heersende mode nog steeds een blank schootsveld voor. Hoewel niet per sé sociologisch actief in deze tak van sport, werd hier toch de neiging tot veldonderzoek over mij vaardig. Vandaar. Een onschuldige beroepsdeformatie.

gravatar

Wij wensen een ieder mede te delen dat vanaf heden een zekere F. Wijlens de hele winkel mag leeggappen. Wij zullen het niet leuk vinden, wij zouden hem dit kwalijk nemen, maar we gaan er écht niks tegen iemand over zeggen. Vooral vla van het huismerk mag ie zo meenemen, kost toch geen drol.

gravatar

@AH van der Linden,

Zojuist zagen wij dhr. Wijlens met een winkelwagentje vol met pakken vanillevla over de Amsterdamse weg lopen. Wij dachten al dag ie het gegapt had maar uit principe houden wij de beste man niet aan. Sie schon verstehen.

gravatar

NEE NEE NEE, criminelen moet je zo hard mogelijk aanpakken. Vooral de moeder van Lange Frans moet je beboeten voor tonnen als ze op de kleinkinderen heeft gepast.

gravatar

@politie Amstelveen,

Tja, dat begint een beetje een vervelende traditie te worden, bij mij in de familie wordt nooit iemand opgepakt al hebben uw collegae vaak genoeg interesse getoond.

Trouwens de reden dat u vroeger bij de huiszoeking geen vuurwapens aantrof lag erin dat die dingen in een modderige sloot achter het huis in de bodem gedrukt waren. Je wil niet weten hoeveel moeite het kost om dat allemaal weer schoon te krijgen.

Daarnaast wil ik u toch nog mijn verbazing uitspreken dat de ammunitie niet aangetroffen werd terwijl die gewoon open en bloot in de kast lag. Geen zorgen hoor, ik en de andere jongens in de familie vonden ze gelukkig wel. Vervolgens gingen we fikkie stoken, hup een hand vol patronen erin en dan heel hard wegrennen (piew, piew, piew). En een plezier dat we hadden!

gravatar

Het in de laatste alinea opgeworpen probleem is natuurlijk geen probleem in de ware zin des woords. Het is een kwestie van de juiste prioritering bij de persoonlijke ochtendverzorging. De optimale volgorde is: A. plassen in de wasbak. B. tanden poetsen. C. wasbak drogen met handdoek. D. ontstoppelen.

Reageer