Monkey Business Images / Shutterstock.com

Machteld viert ADE dit jaar thuis 

‘Gewoon gezellig met familie’

De 22-jarige Machteld gaat dit jaar niets bijzonders doen met ADE. Ze viert het gewoon thuis met haar familie in Brabant.

“Ik heb niet zoveel met ADE,” vertelt Machteld. “Maar helemaal niets doen is ook weer zo wat. Daarom eten we gezellig samen. En om 12 uur gaan we even naar buiten om een kwartje te nemen. Even de buren knuffelen. Je kent het wel.”

 

Op 1 november komt 100 jaar De Speld Deel I uit, reserveer nu alvast een exemplaar.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Speld is in gebreke. Bij de foto wordt niet aangeduid wie Machteld is. Ik denk de nuchtere jongedame die een glaasje water drinkt.

Ik vrees dat oom Viesman op dat gemaakte lachje van haar zal vallen. Ik adviseer zijn ongetwijfeld seksistische reactie over te slaan.

Reageer
gravatar

Hoe kan men de dans ontspringen? Vraag het J.P. Sartre en Simone de Beauvoir die toch samen (in gemeenschap van goederen en gedachten) het existentialisme op papier én de markt hebben gezet.
Vraag het ook aan Gary Zukav die dankzij “De Dansende Woe-Li Meesters” begin ’80-er jaren multimiljonair werd zonder van plagiaat te worden beschuldigd en copyrights te moeten afdragen. Ook hij ontsprong de dans.

gravatar

ik kies toch liever voor het Dance Dance Remix Dance Event (DDRDE). Dan hoef je niet te dansen. Enkel je voet op het juiste pijltje zetten op het juiste moment

gravatar

Hoi Corrie die er hier altijd naast zit,

Wat waarheid verdraaien betreft lijkt jij op Geert W., die weer lijkt op Donald T.

Ik weet toevallig van doorgaans goed ingelichte kringen, dat jij enkel kunt dansen met alcohol, cocaïne, amfetamine, XTC, mephedrone, poppers of GHB achter de kiezen.

En natuurlijk met LSD uit jouw tijd, maar die is tegenwoordig moeilijk verkrijgbaar.