beijersbergen_Shutterstock.com / Österreichisches Außenministerium_CC BY 2.0

Sybrand Buma chillt met megatoffe Oostenrijkse kornuit

‘Welk een jolijt!’

“U heeft het reuze gedaan, broer.” Sybrand Buma geeft Sebastian Kurz (31) een ferme high five. Hij raakt slechts een paar vingers, maar dat deert de CDA-leider niet. Hij is in opperbeste stemming nu zijn jeugdige kornuit de Oostenrijkse verkiezingen heeft gewonnen.

Kurz is druk aan het telefoneren, dus Buma heeft de tijd om van het moment te genieten. “Ik ben speciaal opgebleven om de uitslagenavond nauwgezet te volgen”, straalt hij. “Het was al donker.” De winst van Kurz’ ÖVP deed hem dartelen van plezier, geeft hij toe. “Ik was danig aan het hupsen door de woonkamer. Welk een jolijt!”

Buma kijkt vol bewondering naar zijn collega. “Het is zo’n pientere knaap! Ik heb hem ogenblikkelijk een gelukwens gezonden, met de invitatie om hedenmorgen tezamen te chillen. Hij was wel te porren voor wat pret.”

De Oostenrijker wijst naar zijn telefoon en loopt haastig weg. “Het was megatof”, roept Buma hem na. “Check je mettertijd!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Christenen onder elkaar zullen we maar zeggen.

Intussen vindt in de hemel het volgende gesprek plaats.

Pa kijk nu eens goed wat daar beneden op die aardkloot gaande is en je zult begrijpen, waarom ik weiger mijn voorspelde wederkomst uit te voeren.
😉

Reageer