Nongnut Moijanghan / Shutterstock.com

Levensgevaarlijk! Fietser stopt voor zebrapad

Achterliggers konden man maar net ontwijken

In Amsterdam is vanochtend een levensgevaarlijke situatie ontstaan doordat een fietser stopte voor een zebrapad. De idioot kneep plots in de remmen toen hij zag dat een moeder met haar kind stond te wachten. Niemand weet wat hem bezielde.

Verschillende fietsers konden de stilstaande man maar ternauwernood ontwijken. De 36-jarige Mitchell was één van hen: “Ik kon nog net tussen de moeder en haar kind door glippen. Gelukkig maar, anders was het verkeerd afgelopen. Dan had ik misschien wel moeten afstappen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad, deze satire is bijna realiteit. ik ben pas nog gestopt voor voetgangers bij een zebrapad die vervolgens op het zebrapad verder liepen en bijna werden aangereden door een racefietser die achter mij kwam.

gravatar

Ik ken de verkeerscode niet van Nederland,doch in België is het zo de voetganger voorrang heeft op zebrapad?! Niet iedereen gedraagt zich zo,net zoals ik de reacties lees hier:zielig hoe iedereen met zichzelf bezig is en niets anders…..

Reageer
gravatar

Zolang moeder en dochter alleen op de daarvoor bestemde witte vlakken blijven, en de fietser op het zwarte/rode asfalt, zou er niks aan de hand hoeven zijn.

Reageer