Andrey Burkov / Paul Michael Hughes / Shutterstock.com

Man in club vindt het heerlijk om op het toilet aan zijn huissleutel te ruiken

'Die geur van thuis, dat geeft mij energie'

De 25-jarige Mick uit Amsterdam heeft een bijzondere gewoonte wanneer hij uitgaat in het weekend. Hij gaat in een club graag naar het toilet om daar even aan zijn huissleutel te ruiken. “Die geur van thuis, dat geeft mij energie.”

Voor Mick is de geur van zweterig metaal een bron van kracht om langer wakker te blijven en te kunnen blijven dansen. Het toilethok is voor hem een veilig oord, waar hij, soms meermaals op een avond, in alle rust met zijn huissleutel voor zijn neusholte kan denken aan zijn huis en de voordeur. “Kijk de club is leuk, maar het is niet zoals thuis. Soms mis ik het gewoon heel erg, maar dan ruik ik aan mijn huissleutel en dan kan ik er weer helemaal tegenaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik probeer zoveel mogelijk thuis op de wc te gaan,..Als je moet plassen sta je echt uren op drugsgebruikers te wachten voordat je zelf een keer kunt plassen in da Club…

Reageer
gravatar

Ik snap niet dat de Speld de mogelijkheid tot reageren aanbiedt, het levert alleen maar kromme tenen op. Beschouw dit bericht dan ook maar als niet verzonden. Dag.

Reageer
gravatar

Mieke, als je “sleutel’ en ‘club’ combineert kom je aardig in de buurt van criminele circuits: ‘sleutelclubs’ zijn traditioneel een middel voor welgestelden om aan de sleur van hun dagelijkse geldzucht te ontsnappen en om de hand ook eens ‘in andermans boezem’ te steken.

gravatar

Ja, de enige sleutel die niet stijf staat is waarschijnlijk de dropsleutel, drop en coke: geen logische combinatie tenzij “Bop till you drop”

gravatar

In alle ernst gesproken beste Bas,

Mijn taak is a priori het afhameren van triviale zaken en/of personen. Nu stond ik afgelopen zondag niet ingeroosterd om dit nageltje met een klap in de vergetelheid te doen geraken. Mijn aandacht werd die dag volledig opgeëist om in Dordrecht de jaarlijkse vergadering van de S.V.v.D.S voor te zitten. Na lang debatteren viel de keuze uiteindelijk op eendenborstfilet met sinaasappelsaus, puntzakken vol patatjes en diverse groenten van het seizoen. Iedereen is veilig weer thuis gekomen.