Hour of Power / Youtube.com

Wetenschappers staan voor een raadsel: is Henny Huisman blij of verdrietig?

Het mysterie rondom de ‘lach’ van Henny

Heeft Henny Huisman hulp nodig of komt hij je opvrolijken? Een vraag waar wetenschappers al jarenlang hun hoofd over breken. Niemand weet wat er schuilgaat achter die mysterieuze gezichtsuitdrukking van Henny Huisman. In eerste instantie lijkt de televisiepresentator vrolijk te glimlachen, maar wie langer kijkt ziet ook sporen van verdriet. Wat er precies in het hoofd van Huisman omgaat, zal mogelijk nog eeuwenlang een mysterie blijven. Maar misschien maakt dat hem juist zo intrigerend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beroemde drummert of niet: Hennie kan straks gezellig samen met Margriet Eshuys naar het tehuis voor gepensioneerde paarden. Zo ontloopt hij ook onplezierige confrontaties met de vele paardenslagers die hun waar als rundvlees aanbieden.
En onthoud: achter elke Huisman, staat een sterke Huisvrouw.

gravatar

Is hij een persoon of een actrice? Is hij een man of is hij een vrouw? Zijn zijn emoties meeslepend of meelijwekkend? Is er een bestaan buiten Henny Huisman of niet? Nog decennia kunnen filosofen, wetenschappers, kunstenaars, psychologen, singer-songwriters, dominees en televisiekijkers hun tijd ver… hoofd breken over deze vragen.

Reageer