Ridderzaal vol brakke politici na Prinsjesnacht

Vrouwelijke politici maskeren kater met hoed

Het is niet ongewoon dat politici een borreltje drinken voorafgaand aan Prinsjesdag, maar dit jaar heeft een groot deel het wel heel bont gemaakt. Uitgelopen mascara, dikke wallen, zonnebrillen. De Ridderzaal zit vol met Kamerleden die nog brak zijn van Prinsjesnacht.

Met gigantische hoeden probeert een aantal vrouwelijke politici hun brakheid nog te maskeren. Voor Henk Kamp is dat geen optie. De minister van Economische Zaken heeft vannacht doorgehaald en zit met gigantische pupillen naar het plafond van de Ridderzaal te staren.

Lodewijk Asscher heeft nog een vervaagde stempel van de Crazy Pianos op zijn hand staan. Voor hem is Prinsjesdag slechts een saaie after van Prinsjesnacht. “Prinsjesdag is zonder slaap in een veel te sjieke zaal zitten, even ‘hoera hoera hoera’ roepen en uiteindelijk pizza eten in bed totdat alles is uitgewerkt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

het allermooiste van de prinsjesnacht was Emile Roemer die naakt rondliep en schreeuwde: “Ik ben een vlindertje! miauw, miauw”. Eindelijk eens naaktfoto’s van onze Roemer! Die komen vast in de nieuwe Story of Prive

Reageer
gravatar

Weke syntaxis hanteert u in uw logische redenering, waarde Loek? Het heeft iets van de redeneerkunst die bekend werd als Stalinese retoriek. Waarbij ik de indruk heb dat Stalin er iets meer autoriteit aan wist te geven.

gravatar

Het stopwoord waarmee de ontwikkeling sinds de jaren zestig van de vorige eeuw is teruggedraaid tot voor de wereldoorlog. Even verslavend.

gravatar

Ik denk eerder aan “Kaviaar en cocaïne” en op datr inkomensniveau kan er ook nog wel een echte Cubaanse sigaar vanaf – uit onze eigen belastingdoos. Rutte kijkt niet op een paar stuivers bij het afscheidsfeestje van Rutte II; hij is veel te blij dat hij van de molensteen om zijn nek (PvdA) is verlost. Nu kan hij fijn samen complotteren met de ouwe jongens van D66 en CDA. Die nieuwkomers van de CU gaan nog leuke manoeuvres m.b.t. hun principe-kwesties meemaken. Toi-toi-toi en Hals- und Beinbruch, jongeheer Segers.

gravatar

het feestje van gisteravond was in maart al gepland en eigenlijk bedoeld als soort van reunie van het kabinet en dat ze dan vandaag lekker zouden kunnen uitbrakken op de bank voor de tv

Reageer