Johan en Willemijn hopen op leuke nieuwe buren om pakketjes aan te nemen

'Beter een goede buur dan een ver afhaalpunt'

Het koppel Johan (27) en Willemijn (30) gaat volgende week verhuizen. Ze zijn maar wat zenuwachtig voor de nieuwe buren. “Hopelijk zijn het mensen die vaak thuis zijn om pakketjes aan te nemen.”

“Ideaal zou zijn als we komen te wonen naast een eenzame bejaarde die niet goed ter been meer is,” vertelt Johan. “Of een studentenhuis van het corps. Die zijn met lekker veel, dus dan is er altijd wel iemand thuis.”

Je hebt je buren helaas niet voor het kiezen, weet Willemijn. “Hiervoor woonden we naast een advocate. Dat was verschrikkelijk. Als ze ‘s avonds aanbelde voor een praatje waren we telkens toch teleurgesteld dat ze geen pakketje kwam brengen. We moesten uiteindelijk bijna elke avond naar de Bruna.”

“Prettig wonen kan pas echt in een prettige omgeving,” pakt Johan over. “Je weet wat ze zeggen: beter een goede buur dan een ver afhaalpunt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hierbij wil ik coördinerend communiceren dat bovenstaande praktijken niet aan te raden omdat een ieder gewoon heel erg moet oppassen met onbekende pakketjes.

Groetjes,
Dick
(nationaal coördinator Terrorisme en Veiligheid)

Reageer
gravatar

Mijnheer Wijlens,

Ik wil dat u ophoudt met het delen van cruciale betrouwbare informatie. Het is voor mij op dit moment niet opportuun dat wij bij de VVD via semi-populistische cultureel conservatief beleid stemmen verwerven en vervolgens ons uiterste best doen de maatschappelijke tegenstellingen zoveel mogelijk te vergroten. We hebben nu bijna de vakbonden, werknemers, middenklasse, PvdA, gevangeniswezen, politie en justitie naar z’n grootje geholpen. Zegt u liever niets meer anders komen we niet toe aan de genadeslag.

gravatar

Geachte mr. Wijlens,

Recentelijk werd een programma van mij uitgezonden waarin ik Oprah Winfrey interviewde, wat vond u van het resultaat?

gravatar

Beste mr. Niehe,

Nou eh, ze was nogal verdrietig en, op de een of andere manier, voel ik me daar toch verantwoordelijk voor. Ik heb liever een blije Oprah.

gravatar

Johan en Willemijn hebben enkele jaren naast ons gewoond. Ze waren overdag nooit thuis. Mijn verzoek- en verweerschriften stel ik meestal thuis op. Het gevolg daarvan is dat vaak pakjes van die twee moest aannemen. Die pakjes roken vaak naar cannabis,. Dat kon ik als advocaat natuurlijk niet hebben. Nu lees ik gelul van die twee op het doorgaans betrouwbare De Speld. Dat stelt mij zeer teleur.

Reageer
gravatar

Dat de buren niet thuis zijn is vaak een voordeel. Wel werd een nieuwe pinpas die werd opgestuurd na alle andere problemen waar ik geen touw aan vast kan knopen juist toen tot overmaat van ramp bij de buren in de bus geduwd die nooit thuis waren. De postbode las het nummer niet goed. Ik vraag me af of er een soort predestinatie in het spel is.

Reageer