Man die tampon inbrengt danst helemaal niet zo vrolijk in bikini

'De volgende keer neem ik wel een pilletje ofzo'

Coenraad is met stomheid geslagen: bij hem werken ze dus totaal niet, tampons. “Op tv zie je vrouwen die tampons gebruiken altijd heel blij fietsen, in het water springen en uitgelaten dansen. Met piepkleine witte bikini’s aan en breeduit lachend. Dus dat leek me wel wat.”

“Maar ik kreeg eerlijk gezegd gelijk al behoorlijk jeuk en had helemaal geen zin meer om te dansen. Het deed zelfs best een beetje pijn toen ik ermee op de fiets naar mijn werk ging. En moet je zoiets er zelf uit halen, of valt dat na een week vanzelf naar beneden?”

Nee, Coenraad kan het product niet aanraden. “Ik begrijp de hype niet zo. De volgende keer neem ik wel een pilletje ofzo, die voel ik meestal na een half uur al wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat nu pas opvalt, is dat we het nog helemaal niet hebben gehad over “de man die tampon inbrengt”. Vinden postmoderne (jonge) vrouwen het ‘done’, dus acceptabel, dat een man bij hen een tampon inbrengt tijdens een bikini-dans?

Reageer
gravatar

Oja Drek? Hoe bedoel je: de huidige badmode of nog die uit de tijd van ‘Itsy-bitsy-teenie-weenie-Honolulu-strand-bikini’, eeuwen geleden?

gravatar

Nou nou, niet zo kieskeurig: de profeet M. was o.a. ook met een 7 jarig meisje getrouwd. Gelukkig werd het huwelijk pas twee jaar later “geconsumeerd”. Toen was het wél “consential” volgens toenmalige en huidige maatstaven. Moet dat toch een keer bij Imam Fawaz Jneid checken als die weer terugkeert van de Hadj. Het zou zo maar desinformatie van DJ Trump en het Pentagon kunnen zijn.

gravatar

Alle lezers verwachten hier natuurlijk een gewiekst antwoord van mij.

Mooi niet. Ik laat me niet de de tent lokken, maar als die rechtse dame niet haar periode van de maand heeft, wil ik morgenochtend bij het opstaan wel een beschuitje met haar eten.

[email protected]

Reageer
gravatar

Lieve lezers,

Ik maakte een flinke haastige tikfout in de tweede zin van mijn vorige reactie. Dat is jullie uiteraard opgevallen. Ik bedoelde niet de rechtse dame, maar de dame in het midden van de foto.

gravatar

Dat is een kerel, in het midden van de foto, heer Viesman. En het zou nog best een rechtse kerel kunnen zijn, lastig te zien vind ik.

gravatar

Fatimah,

Je weet dat Allah vrouwen, als ze menstrueren, onder andere verboden heeft om te schrijven en zeker niet over tampons, want alleen al het aanraken daarvan heeft Mohammed verboden..

Thuis wachten jou tien stokslagen

Piet Janssen

gravatar

Piet jansen,

Helemaal niet relatief met het onderwerp. Besides, heb je het tegen een huisarts. Die zal en moet dit soort zaken bespreekbaar moeten kunnen maken. Blijf bij het onderwerp aub. Bvd.