Bron: L1 Limburg

Graaier Asscher verlaat politiek om basisschoolleraar te worden

Schaamteloze PvdA-leider profiteert van zelf geregelde salarisverhoging

Het is weer zover: een graaiende politicus die gebruikmaakt van de Haagse baantjescarrousel. Lodewijk Asscher stopt als Tweede Kamerlid en wordt basisschoolleraar… direct nadat hij een salarisverhoging voor diezelfde groep leraren heeft geregeld. Schaamteloos!

Zelf is de PvdA’er zich van geen kwaad bewust. “Dit is een unieke kans om te werken in een sector waar mijn hart ligt. Juf Joke gaat na 40 trouwe dienstjaren met pensioen. Heel mijn leven wil ik al voor groep 3 staan. Het was nu of nooit. Dat de formerende partijen toevallig de lerarensalarissen willen verhogen, is toeval.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niks daarvan Henk: Lodewijk Asscher krijgt gewoon het salaris van een groep 3-leerkrach met 0 periodieken; aangevuld met een uitkering tot op fractieleider-niveau. Zijne Eminentie Ayatollah Felix Rottenberg heeft hiervoor speciaal een eenmalige oekaze uitgevaardigd. Diederik Samson heeft daarop Lodewijk Asscher aangeklaagd voor politieke broeder- en karaktermoord.

gravatar

Wat een geweldig plan van graaier Asscher om de politiek te verlaten en als basisschoolleraar aan het werk te gaan. Dat zouden alle linkse gekkies van de PvdA moeten doen.

Normaal gesproken spelen ze elkaar burgemeesterbaantjes toe en kijk eens waar dat toe lijdt. Een ziek en zwakke burgemeester van Amsterdam en een burgemeester van Rotterdam met een dubbele nationaliteit.

No good!

Corrie.

Reageer
gravatar

“Tokkie” van Hiernaast,

Weet jij dotverdomme nou nooit iets origineels te verzinnen? En kun jij nondedjuu nou nooit eens een serieuze reactie plaatsen in deze weergaloos betrouwbaar E-zine.

Trien

gravatar

Corrie van Hiernaast (gelukkig niet bij mij),

De dubbele tong van jouw geliefde Geert W., wiens asociale woord jij spreekt, is veel erger dan een dubbele nationaliteit, waarvan men overigens niet vanaf kan komen.
Iemand met kanker gispen vanwege zijn ziekte is buitengewoon vals!

Ga je schamen!

gravatar

en tijdens zijn bewind is duitsland wereldkampioen voetbal geworden daarmee zijn onze ouderen ook gedupeerd die werden zo weer pijnlijk aan de oorlog herinnerd

gravatar

Ome Cor heeft geen direkte linkjes met werkenden in de onderwijssector, tot zover is het wel duidelijk.