Bron - Wikimedia CC Frans Peeters

Magnus Carlsen zes maanden uitgeschakeld na blesseren toren

‘Balen dit’

Slecht nieuws voor Magnus Carlsen. De Noorse schaker heeft tijdens een training zijn rechtertoren geblesseerd en moet zeker tot het Tata Steel-toernooi aan de kant blijven staan.

“Ik denk dat ik een rare beweging maakte tijdens het rokeren. Ik weet niet precies hoe het gebeurd is, maar ineens lag ik op de grond met stekende pijn in mijn toren,” aldus Carlsen. “Ontzettend balen dit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat slaat nergens op. Het gebruik van ‘rechtertoren’ veronderstelt dat er dan ook een ‘linkertoren’ is. Dan zou hij dus twee lullen moeten hebben. Ik raad je een consult bij mij aan om je te helpen met je seksuele obsessie.

gravatar

Wel veel pech dit jaar al voor hem. Aan het begin van het seizoen liep ook al een loper in zeven sloten tegelijk en drie toernooien geleden had ėėn van zijn paarden een been gebroken en moest worden afgemaakt. Je kunt dit seizoen intussen wel als mislukt beschouwen.

Reageer