Bron: YouTube - SIRISAstenSomeren

De spandoeken hangen er weer!

'Met deze spandoeken willen we laten weten dat de spandoeken er weer hangen'

De zomervakantie is voorbij, en dat betekent dat de spandoeken er weer hangen! Om aandacht te vragen voor spandoeken heeft Stichting Spandoekbewustwording Nederland (SSN) door het hele land spandoeken opgehangen.

“Met deze spandoeken willen we aan de mensen laten weten dat de spandoeken er weer hangen”, vertelt Erwin ten Kaate, voorzitter van SSN. Mensen weten volgens hem schrikbarend weinig over hoeveel spandoeken er in Nederland zijn: “En dat zijn er gewoonweg ontzettend veel. Om de mensen daarvan te doordringen, moet je ze ophangen, die spandoeken. Ik zeg altijd maar: de beste manier om bewustwording te creëren over het aantal spandoeken in Nederland, is het ophangen ervan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als je sommige van die dorpen inrijdt ga je door een haag van reclameborden.
Je had ooit van die posters die aan een lantarenpaal werden opgeplakt enzo.
Veelal door krakers. Dat werd verboden en toen werden die glazen bakken uitgevonden waarachter steeds weer nieuwe reclame moet.
Commercie is plagiaat.

Reageer
gravatar

Hooggeachte burgers van ons land,

Er hangen in dit deel van het jaar veel spandoeken die op een of andere manier gerelateerd zijn aan het einde van de schoolvakantie.

Ik en mijn minister Jet Bussemaker hebben besloten om daarop te bezuinigen. Veel mensen reageren namelijk woedend dat ik en de minister enorm bezuinigen op leraarssalarissen, maar dat wij ons niet zouden weten in te houden bij het kopen van spandoeken.

De vakantiespreiding biedt een tot voor kort niet onderkende bezuinigingsmogelijkheid, Daarom zullen de spandoelen voortaan worden gewisseld tussen Noord, Midden en Zuiden Nederland volgens het volgend schema:

– Midden hangt de spandoeken op op 20 augustus.
– De spandoelen worden overdragen aan Zuid op 26 augustus
– De spandoelen worden overdragen aan Noord op 2 september
– Op 8 september worden de spandoeken opgeslagen in het Rijksdepot voor volgend jaar.

Hoogachtend,

Mr Paulisma
Secretaris Generaal van Onderwijs en nog wat

Reageer
gravatar

Graag ook de linten voor de processierupsen onderling hergebruiken, met natuurlijk inachtname van de processietijd.
En alle linten netjes in het depot met Mariahemelvaart.

gravatar

Sinds Corrie dat enorme spandoek aan haar voorgevel heeft opgehangen, lopen elke avond hordes neonazi’s, altblank en andere rechtsextremisten met fakkels en on-Nederlandse vlaggen strijdkreten schreeuwend door onze straat.

Sinds dat spandoek daar hangt kunnen mijn buren ik onze auto niet kwijt, want de straat staat vol met de gloednieuwe SUV’s en Mercedessen van de kankerende uitkeringstrekkers die roepen dat moslims hun banen hebben afgenomen. En onze bezoekers durven ‘s avonds onze straat niet meer in.

Lieve Corrie, haal alsjeblieft ook die naar fascisme riekende vlag weg.

gravatar

En nog erger: het trekt ook van dat anarchistisch werkschuw tuig aan! Je weet wel, alles in het zwart en met integraalhelmen.

Ja buuf, jij ziet dat niet!

Lopen ze daar weer met stenen te gooien en alles te vernielen, auto’s, bushokjes, winkelpuien, bankautomaten, …

En dan beweren ze dat ze ‘antifa’ zijn. Ja, jullie kunnen me nog meer vertellen!

Trudy

gravatar

vroeger had je een voetballer die heette molhoek en dan hing er in het stadion een spandoek met de tekst molhoek verdient een spandoek maar ondanks dat dat spandoek er jarenlang hing heeft er nooit iemand een spandoek voor hem gemaakt eigenlijk best gemeen

Reageer