Man laat baard staan totdat Thierry Baudet stopt met goedkope publiciteitsstuntjes

'Ik vrees dat ik me nooit meer zal scheren'

Als je een man ziet lopen met een heel lange baard, dan zou dat wel eens Marvin Groenen kunnen zijn. De 37-jarige man uit Leeuwarden laat zijn baard staan totdat Thierry Baudet stopt met goedkope publiciteitsstuntjes.

De actie, die hij inmiddels de #marvinchallenge noemt, startte in 2014, toen Thierry Baudet in De Wereld Draait Door aanschoof om te vertellen over vrouwen. Sindsdien heeft Marvin zich niet meer kunnen scheren. “Net als ik denk dat het klaar is komt ‘ie weer met een zakje lavendel, of laat ‘ie weer een piano het Binnenhof in takelen, of gaat ‘ie potjeslatijn praten in de Tweede Kamer.”

Op Instagram spoort Marvin andere mensen aan om ook mee te doen met de #marvinchallenge, al vreest hij zelf dat hij zich nooit meer zal scheren: “Tenzij de media dat soort stuntjes voortaan gaat negeren en zich op zijn inhoud gaat richten. Maar ja, daar reken ik maar niet op.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *