Toen een onbekende man haar lastig viel gaf deze vrouw de perfecte reactie

Engerd heeft niet terug van betoog over het Ding an Sich

Er zijn blijkbaar nog steeds mannen die denken dat vrouwen zitten te wachten op ongevraagde wijsgerige vragen. Deze vrouw was er helemaal klaar mee en geeft de perfecte reactie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig is er altijd wel iemand onder ons die de zich middels orale seksualiteit verweert tegen een “teveel” aan redactionele transcendentie, voor deze gelegenheid middels “Cela n’est pas un pipe”, schilderij van René Magritte ooit privé-bezit van Dick Scheringa (DSB), nu ingelijfd in diens faillissementskluis bij ABN- AMRO. Alwaar geen bezoek en geen bloemen.

gravatar

Weet iemand hoe je op een filosofisch klinkende manier zegt “daar ben ik helemaal klaar mee” ? En dat het dan net zo getergd en ferm en licht dreigend klinkt, maar zonder handelingsverplichting?

Reageer
gravatar

Dat dééd Karl Marx dus, beste Georg Friedrich! Maar zie wat daar van terecht kwam. In Noord Korea is nu er nog een dictator die communistisch denkt te handelen, maar hij leest en begrijpt geen Westers schrift of hij doet overtuigend alsof. Zijn directe omgeving durft hem niet te wijzen op zijn a-dialectische vervreemding.

gravatar

Laatst kreeg ik een appje van zo’n geek die mij vroeg of ik Bauke Mollema ook zo’n kei vond. Ik heb hem toen wat foto’s van Mart Smeets opgestuurd. Nou, van die figuur heb ik nooit meer wat gehoord!

Reageer
gravatar

Mannen die vrouwen die menen Plate te snappen menen te kunnen omschrijven. Iedereen kent er wel 1 in zijn/haar omgeving. Ze zitten hopeloos vast in de jaren 50 van de vorige eeuw, gaan zondags naar de zwarte kousen kerk en wassen zich 1 maal per week aan de wastafel.