Fietser denkt dat hij voorrang heeft omdat hij nat is

Droge automobilist ongedeerd

Op een druk kruispunt in Amsterdam maakte een fietser vanochtend een lelijke vergissing. De fietser was in de veronderstelling dat hij voorrang zou krijgen omdat hij nat was, maar bij het oversteken werd hij geschept door een auto.

Volgens de overigens droge automobilist was het de fout van de fietser: “Ik kwam heerlijk droog van rechts in mijn comfortabele warme kuipstoelverwarming, dan moet een tot op de sokken doorweekte fietser gewoon eventjes wachten in de helse stortregen. Kom nou.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens de beelden kwam de auto van links en de fietser van rechts. Eventuele haaietanden waren door de regen helaas niet zichtbaar

Reageer
gravatar

Volgens de beelden kwam de auto van rechts en werd de fietser er link ingephotoshopt. Ik weet niet hoe het photoshoppen in de regels verwerkt is.

gravatar

De Speld heeft de foto nu aangepast en gespiegeld. ik denk aan beeldmanipulatie, mogelijk regende het ook niet echt en heeft de Speld een nat wegdek gephotoshopt

Reageer
gravatar

Ach wat, de foto is gewoon omgekeerd afgedrukt. Bewijs? In Amsterdamse auto’s zit het stuur doorgaans links, op de foto is het stuur zichtbaar rechts gemonteerd. Koekoek hierboven: Hoezo fotoshoppen? Op de redactie van De Speld kan niet alle blaam worden afgewenteld, het is weliswaar een stelletje stressoren, censoren en manipulatoren 1e klas, maar je kunt ze niet álles verwijten. Bovendien regeren ze principieel niet op kritiek, blaam, of verwijten

gravatar

Mensen halen de gekste capriolen uit om een paar druppeltjes regen te ontwijken; kijk v d grap eens n beelden van automobilisten die komende uit hun auto 10 m door de regen moeten lopen; ze houden tijdschriften boven hun hoofd en ze rennen allemaal….
Fietsers zijn gen uitzondering wArbij het gaat om het vertonen v komisch gedrag bij het ontwijken v regendruppeltjes; ze zouden zich beter kunnen realiseren dat automobilisten minder zicht hebben als het regent en nog beter uitkijken bij verkeerspunten; een auto komt harder aan dan een druppeltje regen?

Reageer
gravatar

Je hebt s middags ook een prachtig programma op televisie waarbij fietsers moeten proberen auto’s en toeschouwers proberen te ontwijken bij hoge snelheid. Heb al meerdere ongevallen gezien.

Reageer