Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Heb jij al een urinoir in je keuken?

Praktische interieurtrend verovert Nederland

Het is dé nieuwe interieurtrend, overgewaaid uit Scandinavië: een urinoir in je keuken. Praktisch en toch stijlvol! Iets voor jou?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een leuk idee van De Spelt om ook in de keuken een urinoir te plaatsen.

Ja!, ik laat ook een urinoir in mijn keuken installeren. Wel zo praktisch!

Bovendien kook ik bijna altijd spruitjes, dat helpt tegen irritante geurtjes. 🙂

Corrie.

Reageer
gravatar

Ja, je moet ze ook niet eerst doorschieten met een AK-47 oen, dan zijn ze niet meer halal. Leuke maar sterk afleidende en geestelijk diep penetrerende reclame trouwens van Philips One Blade hiernaast: we zien hoe een werkloze jongeling langzaam evolueert van een baarlijke IS-broeder, via een Frank Zappa uiterlijk, naar een welgedane Yup. Hoe komen ze drop? Kunnen we al aandelen kopen van de BV “De Speld”, of is men nog niet beursgenoteerd?

gravatar

NEE! Ik wil geen urinoir in mijn keuken. Moet er niet aan denken.

Het is bij ons vrouwen algemeen bekend dat mannen viezeriken zijn. Ze spetteren de heleboel onder. Met veel moeite heb ik voor elkaar gekregen dat mijn man tegenwoordig zittend plast.

Wat een flutverhaal, wordt er chagrijnig van.

Corrie.

Reageer
gravatar

handig voor als je weer vlees bakt wat ver over de houdbaarheidsdatum is en iedereen het gegeten heeft, dat is het wel

Reageer
gravatar

Wat je zegt, om nog maar te zwijgen van het gedrag van zo’n grote en kekke dalmatiër die nieuwsgierig naast je staat te kijken wanneer ‘ie de zaak kan oplikken. Trouwens, wat is er mis om na het uitruimen van de vaatwasser de deur open te laten staan om er vervolgens comfortabel in te mikken? Hoeft het ding gelijk nooit meer ontkalkt te worden.

gravatar

Mannen let op! Dit is een valstrik. Jullie hebben niets te zoeken in de keuken, dus laat vrouwlief maar uitzoeken hoe ze staand gaat plassen.

Reageer
gravatar

Wij hebben een dubbele wasbak, rechts is voor mannen, links voor vrouwen. Zo zitten ik en mijn vrouw regelmatig met de ruggen tegen elkaar te kakken met de kraan tussen ons in. Dat laatste is wel eens wat ongemakkelijk.

Reageer