Man die bekers in plasbakken zet opgepakt

Arrestatie sneu persoon goed nieuws voor festivalbezoekers

De politie heeft afgelopen weekend eindelijk de man opgepakt die zijn bekers in plasbakken zet. Hij werd op heterdaad betrapt op een dansfestival nabij Tilburg. De man werd al gezocht sinds 1992.

De politie meldt dat het gaat om een 44-jarige man uit Alkmaar. In 25 jaar tijd bezocht hij meer dan 3 duizend festivals en legde hij minstens 54 duizend bekers in plaszuilen. Hoewel hij op elk festival zijn sporen achterliet, had niemand een idee om wie het ging. “We wisten dat de persoon in kwestie extreem sneu was, meer aanknopingspunten hadden we niet”, aldus de politie.

De arrestatie is goed nieuws voor festivalbezoekers. Vanaf volgend weekend kan iedereen weer gebruikmaken van de toiletten zonder zichzelf onder te plassen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad MIeke, in recreatiegbieden kan achter elke boom of struik een geüniformeerde (motor)agent, een marechaussee, (belasting)vluchteling, ABO of een “stille” schuilen. Het is zoals John Lennon de vorige eeuw al voorspelde: “Woman is the nigger of the world”.

Reageer
gravatar

Nou, op ons eiland is er anders best nog wel een plekje over.
Zelfs wel om te poepen hier en daar.
Het is niet zo erg als ze zeggen.
Je doet er niks tegen.

gravatar

Het is ijdele hoop te veronderstellen dat wij nu definitief van al het gezeik af zijn; op festivals wordt nu eenmaal bovengemiddeld ingenomen. En Wiemersma roerde het hierboven al aan: het gevaar van copycats. Menigeen die nu hun (waarschijnlijk als ongewenst huwelijkscadeau verkregen) serviezen massaal gaan lozen. Maar ook teflon schaaltjes en bekers en plastic bakjes van de Chinees gaan we terugvinden in festival-urinoirs. Misschien kan die jongen van die actie tegen oceaan-plastics nog wat bedenken?

Reageer
gravatar

Je hebt intussen een heel arsenaal aan copy-cats en het gaat van kwaad tot erger. Kopjes, schoteltjes (met en zonder lepeltjes), hele serviezen worden tegenwoordig in de porselein vervangende plastic urinoirs gedeponeerd.

En niet alleen in de non-food sectie wordt pispot afsluitend materiaal gevonden. Laatst was ik op een festival waar de plascontainers tot aan de nok toe waren afgevuld met autodrop.

(ALTIJD WEER DIE AUTODROP !!!)

Reageer
gravatar

Eindelijk wordt er wat aan het plasbakkenprobleem gedaan. Dat mannen viezeriken zijn is bij ons vrouwen allang bekend.

Zelfs bij lijndans-festivals kom je het tegen. Weg met plasbakken op festivals. Mannen moeten worden opgevoed om zittend te plassen.

Aanpakken die hap!

Corrie.

Reageer
gravatar

Op festivals moeten ze verbieden bier te tappen. Je moet er veel van plassen. Er moet alleen nog maar koffie geschonken worden.

gravatar

Op Facebook las ik dat de vrouwen die de lijndans-festivals nog bezoeken de gewoonte hebben ontwikkeld om elk kwartier de mannentoiletten binnen te sneaken, en hun vieze tampons ná het doorspoelen in het closet te deponeren, alleen maar om aandacht te trekken.

He gaat van kwaad tot erger.