YT - RTV Rijnmond

9 opmerkelijke transfergeruchten die we compleet uit onze duim hebben gezogen

Niet waar maar wel opmerkelijk

1. Tonny Vilhena gaat voor 780 miljard naar FC Barcelona
Tonny Vilhena is in the picture bij FC Barcelona. De club uit Spanje zou naar verluidt 780 miljard over hebben voor de middenvelder van Feyenoord. Niet waar, maar wel opmerkelijk.

2. Cristiano Ronaldo gaat op huurbasis in de bediening werken bij Restaurant Waddengenot
Volgens bronnen die we hebben verzonnen gaat de Portugese superster een jaartje op huurbasis oestertjes serveren aan de Zeedijk. Met name de menukaart met streekproducten moet Ronaldo overhalen om de overstap naar Lauwersoog te maken.

3. Pepe gaat postmoderne filosofie doceren aan de universiteit van Oxford
Bij Besiktas raakte Pepe uit de gratie door zijn gedweep met de Frankfurter Schüle. De Portugese sloper kijkt uit naar zijn nieuwe betrekking, waar hij naar verluidt een duo gaat vormen met de Oostenrijkse mandekker Karl Popper.

4. Kevin Strootman wordt verkocht als seksslaaf aan Boskalis
De baggeraar uit Sliedrecht denkt dat de middenvelder op meerdere posities uit de voeten kan. Strootman heeft tevergeefs met 112 gebeld, maar iedereen in de meldkamer was het erover eens dat Strootman deze kans niet mocht laten lopen. Of nou ja, dat hebben we nergens opgevangen.

5. Dirk Kuijt gaat aan de slag als Alfons Groenendijk bij ADO Den Haag
Dirk Kuijt gaat aan de slag als Alfons Groenendijk bij ADO Den Haag. Een onverwachte carrièrestap, want eerder werd nog gedacht dat Kuijt aan de slag zou gaan als skybox in het Abe Lenstra Stadion.

6. Rick gaat beginnen met voetballen
De 32-jarige Drontenaar wordt door Chelsea gehuurd van hotel-restaurant Van der Valk, de Biltsche Hoek. Salaris: 14 miljoen per jaar. Nooit vertoond.

7. George Best herrijst uit de dood en gaat voor Telstar spelen
IJmuiden kan zich gaan opmaken voor een bijzondere transfer. Een gestoorde wetenschapper van de Schotse hooglanden heeft overleden legende George Best uit de dood laten herrijzen en verkocht aan Telstar. Maar niet te vroeg juichen: de voormalig dode voetballer moet eerst nog door de medische keuring heen komen.

8. Jasper Cillessen gaat aan de slag in je twaalfvingerige darm
Opvallende move? Niet voor wie Cillessen een beetje kent, de Groesbeekse keeper hintte al vaker op een overstap naar je ingewanden. Klasse, Jasper!

9. Jens Toornstra
Een onbekend account op Twitter hintte op Jens Toornstra. Er is nog geen officiële reactie vanuit Feyenoord.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Een gestoorde wetenschapper van de Schotse hooglanden heeft overleden legende George Best uit de dood laten herrijzen”

Correctie: Een gestoorde wetenschapper van de Schotse hooglanden denkt de overleden legende George Best uit de dood te kunnen laten herrijzen

Reageer
gravatar

en Suarez maakt een top transfer naar Broadway, waar zijn acteertalenten zeer op prijs worden gesteld. Er was naar verluidt nog enige twijfel bij de directie, maar hij heeft zich echt vastgebeten in de deal.

Reageer
gravatar

Mr. Wiemersma neemt per 01-09-2017 de eindredactie van De Spelt over. Peter Buurman wordt wegens overmatige radioactieve straling op non-actief gesteld. Stephan ter Borg krijgt geld voor een ijsje.

Reageer
gravatar

De meestertitel schrijf je met kleine ĺetters (mr.). Mijn voorvoegsel betekent Mister. Dat heb ik overgehouden uit mijn tijd als ambassadeur in Londen.

gravatar

Als jullie willen dat De Speld ooit nog serieus wordt genomen moeten jullie dat transferbedrag van Vilhena vijf nullen naar beneden bijstellen.

Reageer
gravatar

Denk dat we hier te maken hebben met een butthurt neus…
Het is een grap je moet hem niet zo hard nemen het is geen … lmao

gravatar

Max verstappen stapt over naar het Pampers-WC-eend racing team.
Van gerwen wordt pitcher van het Nederlandse softballteam

Reageer